Raspoloživo u web shopu
Kod
g1tierraduo
Grupisani proizvodi
Proizvodi u ponudi Količina
1 - Tierra Duo dušek 160x200x30 cm 601001 601001
1 - Tierra Duo dušek 160x200x30 cm 601001
55.599,00 din.
2 - Tierra Duo dušek 180x200x30 cm 601004
69.599,00 din.
- +

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Tierra Duo dušek

Dodajte u listu želja
Dodatne informacije
Online dostupnost Da
Opis proizvoda

JEZGRO: 7-zonsko džepičasto jezgro obloženo Comfort penom.


PRESVLAKA: Cashmere* dvoslojna antialergijska i antibakterijska presvlaka prošivena PES vatom (400gr.) i Comfort peenom


VISINA DUŠEKA: 30 cm


NAPOMENA: namenjen ortopedskim podnicama sa mogućnošću provetravanja sa max. razmakom između letvica do 4 cm.


TVRDOĆA DUŠEKA: srednje tvrdi/tvrdi


Cashmere* se odlikuje izuzetnom mekoćom, velikom prozračnošću i brzom apsorpcijom. Zadržava toplinu zimi i ugodnu temp. leti.  Elektrostatički neutralna, ne iritira kožu.


 


KADA KUPITI DUŠEK SA DŽEPIČASTIM JEZGROM:


Takav dušek namenjen je osobama veće telesne konstitucije, koje se pojačano znoje tokom noći. Postoje razne vrste žičanih jezgra i razlikuju se po debljini žice i broju namotaja opruge. Kod dušeka sa džepičastim žičanim jezgrom, tako zaštićene opruge predviđene su da traju duže i budu otpornije. Pokreću se nezavisno jedna od druge i na taj način daju osećaj veće udobnosti, posebno ako govorimo o dušecima za dve osobe, gde npr. ako se jedna osoba okreće, druga neće osetiti u tolikoj meri pomeranje. Takvi dušeci prilagođavaju se obliku tela i prate karlicu, sprečavajući grčeve, bol u leđima i umor. Idealan je za osobe koje spavaju na leđima i kojima je noću često vruće.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.