Raspoloživo u web shopu
Kod
613968
8.319,20 din.
akcija
akcija
Od 18.6.2021. do 24.6.2021.
10.399,00 din.
- +
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Toledo barski sto 120x80x100 cm natur

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 120.00 cm
Visina 100.00 cm
Dubina 80.00 cm
Težina 24.00 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod nije montiran
Materijal Puno drvo FSC
Stil Moderno
Obrada Mat
Vrsta Sto
Tip Klasičan
Boja Natur
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 126x83,5x10,5
Težina pak 1 (kg) 24.00
Ukupna težina paketa 24.00 kg
Opis proizvoda

masivno drvo akacije u natur boji zaštićeno uljanim premazom
FSC drvo
noge debljine 70x70 mm


 

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Normativ kvaliteta SRPS EN 581-1; SRPS EN 581-3; SRPS EN 1730; SRPS E
Tip proizvoda BARSKI STO
Dimenzija 120x80x100 cm
Materijal izrade Konstrukcija stola izdrađena je od masivnog drveta. Ostali materijali: PVC stopice, vijci za drvo, imbus vijci i platne. Završna obrada: premaz za drvo.
Održavanje Najbolje što možete učiniti za svoj drveni nameštaj je premazati ga uljem odmah nakon raspakovanja i sastavljanja. Iako je ovaj drveni baštenski nameštaj prethodno tretiran uljem, naša preporuka je da to učinite opet pre početka korištenja, čim ga smestite u željeni prostor. Pripazite na odabir ulja za premazivanje koji će najbolje zaštiti vaš drveni nameštaj. Pre redovnog premazivanja drveni baštenski nameštaj temeljno očistite. Možete koristiti kompresorski perač i lagano proći svaki deo drvenog nameštaja. Time ćete osigurati čistu površinu i omogućiti ulju da lakše prodre u drvo. Osim toga, uvek pratite upute koje dobijete uz sredstvo za održavanje! Nameštaj od drva mora biti potpuno suv pre nanošenja uljanog tretmana. Naša preporuka je da ga premažete uljem za drvo dva do tri puta tokom sezone i jednom preko zime. Drveni nameštaj duže će ostati kao nov ako ga adekvatno skladištite preko zimskog perioda. Drveni nameštaj ne bi smeo stajati na suvom i toplom prostoru jer ga takvi uslovi mogu isušiti. Umesto toga, spremite nameštaj u garažu ili drugi prostor koji je dovoljno provetren, ali zaštićen od kiše i snega.
Proizvođač HD Furniture Group Joint Stock Company,Vijetnam
Zemlja porekla VIJETNAM
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o, Partizanske av.2A,Beograd
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga