Raspoloživo u web shopu
Kod
625644
- +
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom?

Pitajte nas online. ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Toledo sklopiva fotelja 5 položaja

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

sklopiva stolica
dim.74×54×108 cm
masivno drvo akacije zaštićeno uljanim premazom
natur boja

*već montirano

 

Uputstvo za montažu preuzmite ovde

Dimenzija proizvoda
Širina 74.00 cm
Dubina 56.00 cm
Visina 108.00 cm
Težina 8.00 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod je montiran
Stil Moderno
Vrsta Stolice
Materijal Puno drvo
Boja Natur
Obrada Mat
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 111x59x18,8
Težina pak 1 (kg) 8.00
Ukupna težina paketa 8.00 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Normativ kvaliteta SRPS EN 581-1; SRPS EN 581-2; SRPS EN 1728; SRPS E
Tip proizvoda STOLICA
Dimenzija 74x56x108 cm
Materijal izrade Konstrukcija stolice izrađena je od masivnog drveta. Sedište i naslon su od masivnog drveta. Ostali materijali: metalni mehanizam za rasklapanje, metalni vijci, metalni okov i podloške. Završna obrada: premaz za drvo.
Održavanje Najbolje što možete da učinite za svoj drveni nameštaj je da ga tretirate uljem odmah nakon što ga raspakujete i montirate. Iako je ovaj drveni nameštaj prethodno tretiran uljem, naša preporuka je da to učinite opet pre početka korišćenja, čim ga smestite u željeni prostor. Vodite računa pri izboru ulja za premazivanje koje će najbolje da zaštiti vaš drveni nameštaj. Pre redovnog premazivanja drveni nameštaj temeljno očistite. Možete da koristite kompresorski čistač i lagano da prođete svaki deo nameštaja. Time ćete osigurati čistu površinu i omogućiti ulju da lakše prodre u drvo.
Osim toga, uvek pratite uputstvo koje dobijete uz sredstvo za održavanje! Nameštaj od drveta mora biti potpuno suv pre nego što ga tretirate uljem.
Naša preporuka je da ga premažete uljem za drvo dva do tri puta tokom baštenske sezone i neposredno pre odlaganja baštenskog nameštaja preko zime.
Adekvatnim čuvanjem tokom zimskog perioda drvenom nameštaju produžićete vek trajanja. Drveni nameštaj ne biste smeli da držite u suvom i toplom prostoru jer takvi uslovi mogu da ga isuše.
Proizvođač HD Furniture Group Joint Stock Company,Vijetnam
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu uporabu