Nedostupno
Kod
607361
Opis proizvoda...
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Blanco Mida kuhinjska slavina bela

Dodajte u listu želja
Naruči u prodavnici
Ovaj proizvod potrebno je naručiti od proizvođača po specifikacijama kupca, uz uplatu akontacije. Prodaja je moguća samo u prodajnim centrima. Dodatne informacije o proizvodu, uzorcima i mogućnostima dobićete kod prodavca.
Dimenzija proizvoda
Težina 2.16 kg
Dodatne informacije
Povećanje količine 1.000000
Boja Bela
Materijal Granit
Stil Moderno
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 8
Ukupna težina paketa 2.16 kg
Opis proizvoda

Pomična slavina za visok pritisak. Materijal: silgranit. Slavina pomična za 360° čime se proširuje radni radijus. Visoka slavina za jednostavno punjenje velikih lonaca i vaza.

Dim. 33×18 cm.

U prodajnim centrima mogućnost porudžbine u bojama: antracit, sivi kamen, alumetalik, jasmin, šampanjac, tartuf i boja kafe.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga