Raspoloživo u web shopu
Kod
22601456
- +
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Daska za peglanje Leifheit Airboard Compact M 120x38cm

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 120.00 cm
Visina 38.00 cm
Težina 4.70 kg
Dodatne informacije
Povećanje količine 1.000000
Materijal Metal
Dezen Da
Stil Moderno
Boja Više boja
Jedinica kom
Ambalaža
Ukupna težina paketa 4.70 kg
Opis proizvoda

Lagana, kompaktna i čvrsta daska za gpeglanje. Navlaka sa termo-reflektujućom oblogom za 33 % brže gpeglanje. Fiksni prostor za odlaganje parne stanice i sa držačem kabla. Visina daske podesiva je do 95 cm.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga