Raspoloživo u web shopu
Kod
643516
- +
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Produžena garancija se ostvaruje isključivo online tj. registracijom na sajtu: https://hansa.rs/rs. Rok za registraciju je 30 dana od datuma kupovine.
Extended guarantee icon
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Hansa BOEIS694097 ugradna rerna

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 60.00 cm
Visina 60.00 cm
Dubina 65.00 cm
Težina 38.00 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend HANSA
Kontrole Mehaničke
Vrsta obloge Standardna
Energetski razred A
Tip Ventilirajuća
Boja Inox
Garancija 2 godine
Ambalaža
Ukupna težina paketa 38.00 kg
Opis proizvoda

BOEIS694097 
Kapacitet 77 l


Dugmići na uvlačenje
Sada kada se dugmići mogu uvući, možete ih potpuno sakriti na komandnoj tabli. Ovom karakteristikom, vaša kuhinja dobija moderan i još elegantniji izgled. Ovakav dizajn je suptilan i izuzetan ali istovremeno i praktičan - čišćenje postaje lakše nego ikada.


Funkcija rerne: 11
Amica BakingPro System™
Ravnomerno pečenje na više nivoa


Sistem na vratima koji se lako čisti
Svi znamo kako je teško čistiti vrata i staklo rerne, naročito sve njihove ivice i uglove. Vrata Hansa rerni su opremljena specijalnim držačima koji omogućavaju njihovo brzo i lako skidanje. Pomoću držača, možete da skinete vrata i bezbedno ih očistite. Takođe, skidanjem vrata, dobijate i bolji pristup unutrašnjosti rerne.


SoftSteam
Ujednačeno pečenje
Zagrejavanje za 3 min.


Oprema:


CoolDoor3
Da li ste ikada izgoreli ruke tako što ste slučajno dodirnuli vrata vruće rerne? Sa Hansa šporetom u Vašem domu, to se više neće dogoditi. Vrata rerne opremljena su troslojnim staklom – unutrašnji sloj odbija toplotu, sprečavajući da se spoljašnji previše zagreje. Učinite kuhinju bezbednom za sve članove svog domaćinstva.


Steam Cleaning
Zahvaljujući super glatkoj strukturi emajla, čišćenje je brzo, lako i efikasno. Dovoljno je sipati pola litre vode u pleh, staviti pleh u rernu, podesiti temperaturu na 50°C, konvencionalni program, i vreme od 30 minuta, ili sipati vodu i aktivirati funkciju Clean na displeju. Kada se stvori para, ona omekšava čvrste komade na zidovima rerme, a onda ih vi možete obrisati mokrom krpom ili sunđerom da dobijete sjajnu i čistu površinu.


Teleskopske vođice Teleskopske vođice sa izvlačenjem od 75%
Polica za sušenje: 1


Soft open&close
Sa ovim rešenjem, više nije problem ako iznenadno otvorite ili zalupite vrata rerne! Šarke su opremljene specijalnim podupiračima koji izazivaju da vrata automatski uspore pre nego što se potpuno otvore ili zatvore. Funkcija "SoftOpen & Close" znači ugodnost i bezbednost za vašu kuhinju.


Recepti na vratima
Broj plehova: 2
Bočni držači
ECO funkcija
Emajl koji se lako čisti
Vrsta pleha: Ravni pleh, Duboki pleh
Širok temperaturni raspon: 30°C - 280°C
Standardna sijalica


Ts programator
Zahvaljujući primeni senzorskih komandi, komandna tabla se lako prati i njome se lako rukuje. Uz pomoć Ts senzorskog programatora, lako je pratiti vreme rada i podesiti vreme kada rerna treba da se isključi.


Vrsta prednje strane vrata od trostrukog stakla


Tehnički podaci:
Visina: 59,5 cm
Širina: 59,5 cm
Dubina: 57,5 cm
Kapacitet rerne: 77 l
Gornji grejač: 900 W
Donji grejač: 1100 W
Desni grejač: 2100 W
Dubina niše: 56 cm
Supergrill: 1500 W
Boja unutrašnjosti: Siva
Potrošnja električne energije kod konvencionalnog rada: 0,99 kWh
Visina niše: 59,5 cm
Potrošnja električne energije kod rada s ventilatorom: 0,83 kWh
Boja: Inox
Širina niše: 56 cm

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Tip proizvoda UGRADNA RERNA
Zemlja porekla Poljska
Uvoznik 220 B DOO
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu
Pronašli smo proizvode koji bi mogli da vam se dopadnu!