Nedostupno
Kod
610967
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Jastuk Mlily Gelpad 60x40x12cm

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 60.00 cm
Visina 12.00 cm
Dubina 40.00 cm
Težina 1.01 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod nije montiran
Povećanje količine 1.000000
Model Mlily Gelpad 60X40
Boja Bela
Stil Moderno
Materijal Tkanina
Periva presvlaka na 40°C
Tip Memory pena
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 64x12,3x43
Težina pak 1 (kg) 1.00
Ukupna težina paketa 1.01 kg
Opis proizvoda

Spoljašnja jastučnica: 100% poliester


Unutarnja jastučnica: 100% poliester
Punjenje:100%


AIR MEMORY* pena-2800 gr/m2 + COOLING GEL* ploča sa jedne strane


Memory pena je materijal osetljiv na toplotu, njena struktura omogućava prilagođavanje težini i temperaturi tela.Tokom spavanja pruža anatomsku potporu vratnom delu kičme, glavi i ramenima, opušta mišiće, jer prati liniju tela, vrata i ramena. Prikladan je za spavanje na strani ili leđima, za one koji pate od alergija i astme. Koristi se za sprečavanje bola u vratnom delu kičme.

AIR MEMORY* pena je identičan materijal klasičnoj memorijskoj peni ali je lakša, njena struktura omogućava bolje provetravanje i manje zadržava temperaturu.


COOLING GEL* materijal koji ravnomerno raspoređuje temperaturu koju telo oslobađa tokom spavanja. Pruža konstantan osećaj hlađenja.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Tip proizvoda ANATOMSKI JASTUK
Dimenzija 60X40X12 cm
Materijal izrade Jezgro: kalupom oblikovana AIR MEMORY pena (28kg/m3) + COOLING GEL ploča sa jedne strane. Presvlaka: Fish EYE 140g/m2 dekorativna presvlaka koja zadovoljava Öko Tex Standard 100 (100% poliester). Presvlaka je skidiva i periva do 40°C. Upakovan u torbu.
Održavanje Usisavanjem i provetravanjem. Optimalna temperatura u prostorijama 18-22 °C pri čemu vlažnost vazduha ne sme prelaziti 60%.
Proizvođač HealthCare Europe doo,Srbija
Zemlja porekla SRBIJA
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga