Raspoloživo u web shopu
Kod
634704
- +

Ljuljaška sa ležajem i mrežom tamno sive boje

web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.

Ljuljaška sa ležajem i mrežom tamno sive boje

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Laguna ljuljaška sa ležajem i mrežom 232x125x165 tamno siva

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 232.00 cm
Visina 165.00 cm
Dubina 125.00 cm
Težina 51.00 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod nije montiran
Materijal Tkanina
Stil Moderno
Boja Siva
Tip Klasičan
Vrsta Ljuljaška
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 230X57X30
Ukupna težina paketa 51.00 kg
Opis proizvoda

uključuje mrežu kao savršeno sredstvo u zaštiti od komaraca
uključuje 2 pomoćna plastična dodatka (police) za piće
metalna konstrukcija tamno sive boje
tamno siva tkanina
jastuci na sedištu i leđima debljine 8 cm
funkcija ležaja - dimenzija ležaja 190x100 cm
nosivost do 240 kg
*Preporučuje se korišćenje ljuljaške uz maksimalan oprez i pažnju!
Nikako ne koristiti ljuljašku na način koji bi mogao dovesti do povređivanja Vas i osoba u Vašem okruženju. Ova ljuljaška nije namenjena za jako ljuljanje, odbacivanje prilikom ljuljanja i sl!
Preporučljivo je samo lagano njihanje!
Voditi računa o postavljanju ljuljaške na ravnu, čvrstu podlogu. Podloga nikako ne sme biti klizava!*Uputstva za montažu ovog proizvoda pronađite ovde.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Tip proizvoda LJULJAŠKA
Dimenzija 232x125x165 cm
Materijal izrade Čelične, savijene, lakirane cevi prečnika 48/32/28/25/19 mm, debljina metala 1,5 mm, 1,2 mm i 0,8 mm; spojni vijci s maticama, čelični lanac, plastični i metalni delovi. Jastuci: PU sunđer debljine 8 cm; tkanina 100% poliester 160g, podstava sedećeg dela - 100% poliester 160 g (oxford). Maksimalna nosivost do 240 kg. Proizvod je testiran po evropskim sigurnosnim normama EN581-1:2017 i EN581-2:2015/AC:2016 u laboratoriji ABI Lab Testing Ltd., Hong Kong, prema izveštaju broj ATNB072413 od 30.01.2019. (testiran model pod nazivom SW012).
Održavanje Nameštaj sa metalnom konstrukcijom čisti se pomoću vode i blagog sapuna. Potrebno je jednostavno ukloniti jastuke sa nameštaja i pomoću pritiska vode ukloniti mrlje i prljavštinu s nameštaja. Ukoliko se radi o jačim mrljama, potrebno je upotrebiti sunđer, blagi sapun i hladnu vodu kako bi se mrlja uklonila. Osušiti prirodnim putem. Na metalnu strukturu preporučljivo je naneti zaštitno sredstvo (najmanje jedanput godišnje kako bi se sprečila pojava rđe). Jastuke od poliestera je potrebno ukloniti s nameštaja pre njihovog čišćenja. Mrlje ukloniti pomoću sunđera, blagog sapuna i vode. Kako bi izbeglo eventualno stvaranje buđi, potrebno je jastuke u potpunosti osušiti pre upotrebe ili odlaganja. Neke vrste poliestera su same po sebi otporne na buđ, ukoliko i inače u svom prostoru imate problema buđi, preporuka je koristiti kombinaciju: 1 šolja izbeljivača, 2 šolje deterdženta i 4L vode za čišćenje. Kombinaciju je potrebno dobro izmešati i poprskati po celom jastuku. Tako natopljeno treba da stoji bar 30min., nakon toga jastuk oprati i isprati čistom vodom. Osušiti. Prilikom odlaganja jastuka (van sezone) ne umotavati jastuk folijom- sprečava jastuku provetravanje pa može doći do stvaranja buđi.
Zemlja porekla NRK
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o, Partizanske av.2A,Beograd
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu
Pronašli smo proizvode koji bi mogli da vam se dopadnu!