Nedostupno
Kod
635317
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

LG MH6565CPS mikrotalasna

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 47.60 cm
Visina 27.20 cm
Dubina 38.90 cm
Težina 12.10 kg
Dodatne informacije
Boja Srebrna
Tip Grill
Garancija 2 godine
Vrsta Sa grilom
Kapacitet > 24 l
Jedinica kom
Brend LG
Ambalaža
Ukupna težina paketa 12.10 kg
Opis proizvoda

Glavne Karakteristike
Smart Inverter
Brzo kuvanje
Stabilan rad
Zdravo kuvanje uz Charcoal Lighting Heater™
Zdravo kuvanje
99,99% antibakterijski sloj EasyClean™
Mikrotalasna sa grilom
Kapacitet (litara): 25


Izlazno napajanje
Električna snaga (u vatima: W): 1150
Snaga Grila (W): 900
Tip grejača: Kvarcni


Opšta specifikacija
Kontrole: Digitalne+točkić
Način otvaranja vrata: Povlačenjem
Displej: LED
Boja: Crno Staklo + Plemeniti čelik


Karakteristike
Čuvar ukusa
ECO on funkcija
Unutrašnjost laka za čišćenje
Zaštita za decu
Sat


Kuvanje/Odmrzavanje
Pečenje
Podgrevanje/Otapanje
Fermentacija & Grejanje
Brzo i temeljno odmrzavanje
Odmrzavanje & Kuvanje
Omiljeni jelovnik
Kuvanje na pari
Zdravo prženje


Dodatak
Korpa za prženje 


Smart Inverter
Tehnologija LG Smart Inverter pruža preciznu snagu za kuvanje prilikom podgrevanja i odmrzavanja različite hrane, brže nego ikada ranije. Zahvaljujući preciznoj kontroli temperature, možete da pripremate različita jela koja ranije nisu mogla da se pripremaju mikrotalasima.


Ujednačeno zagrevanje
Zagrejte svako jelo do jednake temperature koristeći osetljive kontrole temperature za ukusniji užitak u jelu uz više zadovoljstva.


Ujednačeno odmrzavanje
Podešavanjem prikladne temperature, meso može ujednačeno i temeljno da se odmrzne na savršeniji način nego ikada ranije.


Raznoliko kuvanje
Pomoću samo jednog uređaja možete da ispržite hranu ili jednostavno da je zagrejete. Pored toga, NeoChefTM može čak i da fermentiše domaći jogurt.


Stabilan rad
NeoChefTM može da prilagodi dolazne nivoe snage, što znači da uvek možete da računate na svoju mikrotalasnu pećnicu, čak i u oblastima sa niskim naponom, ograničenom strujom ili slabim dolaznim napajanjem (minimalno 300 W).


Ukusno grilovanje
Ujednačeno ispecite i urešite hranu tako da bude savršeno grilovana bez potrebe za korišćenjem vrelog šporeta.


Zdravo kuvanje
Podešavanja Healthy Roasting and Fry* omogućavaju vam da pripremate jela koja su zdrava, ali i ukusna. Funkcija Healthy Fry smanjuje sadržaj masti iz svih jela za do 72%, dok funkcija Healthy Roasting pruža prednost gubitka 72 g masti u poređenju sa standardnim modelom.


99,99% antibakterijski sloj EasyClean™
Unutrašnji antibakterijski sloj EasyClean™ čini da čišćenje bude jednostavno i praktično. Samo nekoliko pokreta brisanja je potrebno da bi se očistila unutrašnjost mikrotalasne pećnice.Sloj eliminiše 99,99% štetnih bakterija koje se lepe za površinu.


LED lampa
Unutrašnja bela LED lampa je 3 puta svetlija i energetski efikasnija u poređenju sa lampama na standardnim modelima i omogućava vam da jednostavno proverite status hrane bez otvaranja mikrotalasne pećnice.


Stabilni prsten
Inovativni šestougaoni prsten stabilizuje okretno postolje na šest nosećih tačaka, što sprečava da se predmeti van centra preture i da dođe do prosipanja tokom kuvanja.


Kompaktne dimenzije, veći kapacitet
Nova generacija mikrotalasne pećnice NeoChefTM je kompaktnija u odnosu na prethodnika, ali uz znatno veći unutrašnji kapacitet. Kompaktna veličina znači da može stati čak i u najmanje kuhinje, ali pruža dovoljno prostora za visoke ili široke posude.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga