Raspoloživo u web shopu
Kod
638646
- +
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Philips CA6704/10 tablete za uklanjanje ulja od kafe

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 5.50 cm
Visina 16.00 cm
Dubina 16.50 cm
Težina 0.20 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend PHILIPS DAP
Ambalaža
Ukupna težina paketa 0.20 kg
Opis proizvoda

Uživajte u svežem ukusu kafe, a ne u ukusu ostataka od mlevenja!Tablete za uklanjanje ulja od kafe omogućavaju vam da uklonite ostatke ulja od kafe i masnoću sa jedinice za kuvanje aparata za kafu i tako osigurate da uvek imate svežu kafu.


Za 6 upotr. – koristite jednom mesečno
Produžite radni vek aparata
Kuvajte kafu boljeg ukusa


Zadržavanje ukusa kafe tokom vremena
Redovnim održavanjem osigurava se najbolji ukus i aroma iz vašeg Philips i Saeco aparata za pripremu espresa.


Štiti aparate za espreso od začepljenja ostacima
Naše tablete za uklanjanje ulja od kafe uklanjaju sve uljane ostatke kafe omogućavajući da vaš aparat za pripremu espresa efikasno radi ostvarujući najbolje rezultate. Preporučujemo da ovaj ciklus obavljate jednom mesečno.


Redovnim čišćenjem produžava se vek trajanja aparata za espresso
Produžite vek trajanja aparata za pripremu espresa da biste uživali koristeći maksimalan potencijal uređaja. Da biste osigurali zadržavanje savršenih performansi, očistite vaš aparat svakog meseca ili posle 500 šoljica kafe.


Količina: 6 tableta od po 1,6 g

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga