Raspoloživo u web shopu
Kod
608165
13.499,00 din.
akcija
akcija
Od 5.6.2021. do 29.6.2021.
15.499,00 din.
- +
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Philips FC9350/01 usisivač

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Težina 5.00 kg
Dodatne informacije
Vrsta Standardni
Jedinica kom
Brend PHILIPS DAP
Ambalaža
Ukupna težina paketa 5.00 kg
Opis proizvoda

Usisivač, bez kese, kapacitet za prašinu 1.5L, snaga 1800W, komande smeštene da dršci, nova četka Multi Aktiv sa delovanjem da kupi krupnu i sitnu prašinu, radni domet 9m, dužina kabla 6m, metalna dvodelna cev, ručka za nošenje, tehnologija PowerCyclone 5 razdvaja prašinu i vazduh u jednom potezu, EPA filter 10

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga