Nedostupno
Kod
55600
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Philips HC9450/15

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

Širina rezača: 41 mm Oštrice od titanija Broj postavki za dužinu: 400 Preciznost (veličina koraka): po 0,1 mm Raspon postavki za dužinu: od 0,5 do 42 mm Odabir dužine: Digital Swipe, motorizirani češljevi Nastavci: 3 češlja za kosu Funkcija memorije Litijum-ionska baterija Žični i bežični rad Trajanje baterije: 120 minuta Vrijeme punjenja: 1 sat

Dimenzija proizvoda
Težina 0.50 kg
Dodatne informacije
Garancija 2 godine
Jedinica kom
Brend PHILIPS DAP
Ambalaža
Ukupna težina paketa 0.50 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Tip proizvoda HIGIJENA I NEGA
Proizvođač MISON D.O.O.,
Uvoznik PIN COMPUTERS
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga