Nedostupno
Kod
21951034
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Tnb SPCAMFHD2 sportska - adrenalin kamera

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Težina 11.00 kg
Dodatne informacije
Povećanje količine 1.000000
Jedinica kom
Ambalaža
Ukupna težina paketa 11.00 kg
Opis proizvoda

FULL HD 1080P V2 SPORT CAMERA, sa 5 megapixela CMOS sensor "ADRENALIN KAMERA" Baterija traje do 1h30 / Lithium-ion battery 900mAh Sa kompletnom dodatnom opremom u kompletu (15 dodataka) uključujući i kućiste za podvodno snimanje do 60m, držač za bicikl, ram, više vrsta kopči, tripod, traka, 3M stikeri, zatezač trake, USB kabl Sa micro SD portom (do 64Gb) Sa displejom 1.5", ugrađenim mikrofonom, micro HDMI priključkom Ugao snimanja: 170° Dimenzije (ŠxVxD): 5,9 x 4 x 3cm

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Tip proizvoda KAMERA
Zemlja porekla CHN
Uvoznik DUDI CO. D.O.O.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga