locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Dobro došli u Emmezetin webshop!

Od sada možete kupovati jednim klikom! Emmezeta webshop otvoren je samo za Vas 24 sata na dan, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini!

 

Sigurnost 

Da li je kupovina na internetu sigurna? Ne znamo za druge webshopove, ali znamo da u našem webshopu jeste! Sigurnost nam je prioritet broj 1! Tajnost podataka vaših kreditnih kartica zaštitili smo i osigurali upotrebom SSL (Secure Socket Layer) enkripcije, koja koristi protokol sa 128/256 bitnom enkripcijom podataka. Podaci se šifriraju i time je sprečen neovlašćen pristup tokom njihovog prenosa. Važno je napomenuti da mogućnosti plaćanja karticama na rate je u skladu sa vašim ugovorima sa vašim bankama. Takođe, uvek možete izabrati opciju plaćanja pouzećem ili e-bankingom.

Više o načinima plaćanja u webshopu saznajte ovde.

Ušteda

Sve pogodnosti koje imamo u prodavnicama želeli smo da omogućimo i kupcima u webshopu. Tako i u webshopu možete kupovati proizvode na ekskluzivnom popustu pomoću svoje Emmezeta klub kartice.

Više o Emmezeta klub kartici saznajte ovde.

Dostava

Da li će moja roba sigurno i neoštećena stići na odredište? Naravno! Za to će se pobrinuti naš partner Gebruder Weiss, transportna kompanija sa međunarodnim iskustvom, specijalizovana za pošiljke malih i velikih gabarita. Dostavljamo u roku od 3 do 7 radnih dana bilo gde u Srbiji (osim Kosova i Metohije). Kako bi sve efikasno proteklo, dostavu uvek dogovaramo dan ranije. Ako ne želite da čekate dostavu, Emmezeta centar vam je usput ili jednostavno želite da uštedite? Za vas smo pripremili uslugu ličnog preuzimanja.

Više o dostavi u webshopu saznajte ovde.

Kupovina

Sve je to odlično, ali kupujem gledajući sliku? Maksimalno se trudimo da vam proizvode prikažemo kroz kvalitetne fotografije i detaljne opise. U slučaju da proizvod nije zadovoljio vaša očekivanja možete ga vratiti ili zameniti za drugi u roku 7 dana*.

*Važno! Uslovi vraćanja i zamene proizvoda vezani su za Zakon o zaštiti potrošača, pa svakako preporučujemo da pročitate detalje.

Reklamacije

Imam reklamaciju, šta i kako dalje? Nama je kupac na prvom mestu i zato smo razvili visokofunkcionalni sistem za rešavanje reklamacija. Više o rešavanju reklamacija pročitajte ovde.

 

Želimo Vam prijatnu i sigurnu kupovinu u Emmezeta webshopu!

 

Detaljne Uslove poslovanja webshopa pročitajte ovde. Imate pitanje na koje ne pronalazite odgovor? Naš info team će Vam rado pomoći ovde.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!