Nedostupno
Kod
637301
8.799,20 din.
akcija -20%
akcija -20%
Od 21.1.2022. do 23.1.2022.
10.999,00 din.
Opis proizvoda...
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Discovery dušek 80x200x18cm

Dodajte u listu želja
Naruči u prodavnici
Ovaj proizvod potrebno je naručiti od proizvođača po specifikacijama kupca, uz uplatu akontacije. Prodaja je moguća samo u prodajnim centrima. Dodatne informacije o proizvodu, uzorcima i mogućnostima dobićete kod prodavca.
Dimenzija proizvoda
Širina 80.00 cm
Visina 18.00 cm
Dubina 200.00 cm
Težina 8.18 kg
Dodatne informacije
Tvrdoća Srednje tvrdo
Boja Bela
Tip PU pena
Vrsta Pena
Materijal okvira Tkanina
Za dušek veličine 80x200 cm
Periva presvlaka na 40°C
Zone Blok
Model Discovery
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 80X30X30
Ukupna težina paketa 8.18 kg
Opis proizvoda

JEZGRO: PU pena 25kg/m3 visine 16 cm, izotermična i ortopedska


PRESVLAKA: Soft Touch* dekorativna tkanina (100% poliester) sa zaštitom protiv grinja, prošivena hypoalergenim vlakinma. Presvlaka je skidiva i periva na 40°C.


UKUPNA VISINA DUŠEKA: 18 cm


NAPOMENA: namenjen ortopedskim podnicama sa mogućnošću provetravanja sa max. razmakom između letvica do 4,5 cm


TVRDOĆA: srednje tvrd dušek


PAKOVANJE: vakumiran


KADA KUPITI DUŠEK OD PU (POLIURETANSKE) PENE
Dušek koji osigurava tvrđi oslonac, a u isto vreme je vrlo udoban. Ovde govorimo najčešće o dušecima velike otpornosti, ergonomskog kvaliteta koji su vrlo elastični. Spolja su presvučeni idealnim tkaninama koje prate navedene kvalitete ili ih eventualno poboljšavaju. Takav proizvod je nedeformišući i nakon dužeg korišćenja, ekstremno fleksibilan zbog svoje velike elastičnosti i dobar je izolator. Idealan je za osobe koje spavaju na boku i kojima je noću često hladno. Obavezno se moraju koristiti u kombinaciji sa ortopedskim podnicama koje imaju mogućnost provetravanja. Ne preporučuje se osobama koje se pojačano znoje tokom noći i ne sme se koristiti u prostorijama koje imaju povećanu vlažnost vazduha.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.