Nedostupno
Kod
649876
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Lemon Therapy dušek 120x200x19cm

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 120.00 cm
Visina 19.00 cm
Dubina 200.00 cm
Težina 11.33 kg
Dodatne informacije
Tvrdoća Srednje tvrdo
Boja Bela
Stil Moderno
Tip PU pena
Vrsta Pena
Materijal Tkanina
Za dušek veličine 120x200 cm
Periva presvlaka nije periva
Po meri Ne
Zone Blok
Model Lemon Therapy
Jedinica kom
Povećanje količine 1.000000
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 30x30x120
Ukupna težina paketa 11.33 kg
Opis proizvoda

JEZGRO: PU pena 25kg/m3 visine 15,5 cm, izotermična i ortopedska


PRESVLAKA: dekorativna antialergijska Lemon Therapy* tkanina 200gr (100% poliester, prošivena PES vatom i retexom) sa zaštitom protiv grinja u skladu sa Oeko Tex standardom 100. Navlaka je obostrano prošivena sa 2 cm PU soft penom (23kg/m3).


UKUPNA VISINA DUŠEKA: 19 cm


NAPOMENA: najenjen ortopedskim podnicama sa mogućnošću provetravanja sa max. razmakom između letvica do 4,5 cm


TVRDOĆA: srednje tvrd dušek

PAKOVANJE: vakumiran


Lemon Therapy* tkanina deluje regenerišuće i antiseptički na organizam tako da osnažuje i podiže energiju.


KADA KUPITI DUŠEK OD PU (POLIURETANSKE) PENE Dušek koji osigurava tvrđi oslonac, a u isto vreme udoban. Ovde govorimo najčešće o dušecima velike otpornosti, ergonomskih kvaliteta koji su vrlo elastični. Spolja su presvučeni idealnim tkaninama koje prate navedene kvalitete ili ih eventualno poboljšavaju. Takav proizvod je nedeformišući i nakon dužeg korišćenja, ekstremno fleksibilan zbog svoje velike elastičnosti, tako da je dobar izolator. Idealan je za osobe koje spavaju na boku i kojima je noću često hladno. Obavezno se moraju koristiti u kombinaciji sa ortopedskim podnicama koje imaju mogućnost provetravanja. Ne preporučuje se osobama koje se više znoje tokom noći i ne sme se koristiti u prostorijama koje imaju povećanu vlažnost vazduha.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Tip proizvoda DUŠEK
Dimenzija 120x200x19 cm
Materijal izrade Jezgro dušeka Pu pena visine 15,5 cm, gustine 25 kg/m3, obostrano obložena hyper soft PU penom visine 2 cm ( 23kg/m3) . Presvlaka - Lemon Therapy prošivena dekorativna tkanina(100%polyester-200gr/m2) sa zaštitom protiv grinja. Ukupna visina dušeka 19 cm. Koristiti isključivo na fleksibilnim podnicama koje imaju maksimalan razmak između letvica 4,5 cm.
Održavanje Usisavanjem i provetravanjem. Obavezno redovno okretanje dušeka.
Zemlja porekla Italija
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o, Partizanske av.2A,Beograd
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu
Pronašli smo proizvode koji bi mogli da vam se dopadnu!