locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Dečija soba

Preporučeno za vas:

Filtrirajte rezultate

                                                                                                        Namještaj za djecu

 

Pravilno uređenje interijera kombinacija je dobro odabranih boja zidova i podova, opreme, odnosno namještaja, kao i pribora i dekoracija. Pravilno uređenje često je izazov za vlasnike kuća. Interijeri namijenjeni djeci mogu biti posebno problematični. Srećom, za naše najmlađe kupce kreirali smo ponudu dječjeg namještaja. Zahvaljujući našem namještaju, svijet dječje mašte može se razvijati, a istovremeno može biti praktičan i funkcionalan interijer.

Namještaj za djecu – često postavljana pitanja

Kakav dječji namještaj odabrati za uređenje sobe?

Dječji namještaj  je vrlo široka skupina proizvoda koja se po mnogo čemu razlikuje od klasičnog namještaja za odrasle, a dijeli se u nekoliko zanimljivih kategorija: dječji namještaj  i namještaj za bebe. Prilikom odabira dječjeg namještaja vrijedi ga uskladiti s dobi i potrebama djeteta. Dječji namještaj treba biti praktičan i ergonomski, prilagođen interijeru i omogućiti jednostavno korištenje pojedinih elemenata. Za dječju sobu vrijedi odabrati udoban krevet, prostrane komode i praktične police, veliki ormar za odjeću i male noćne ormariće. Cjelokupno uređenje će nadopuniti udobni taburei i dizajnerske police.

Koje boje dječjeg namještaja?

Dječji namještaj proizvodi se u mnogim zanimljivim verzijama boja. Iako je bijeli dječji namještaj posebno popularan, prije konačnog odabira vrijedi razmotriti druge opcije. Elegantan i moderan namještaj u boji prirodnog drva savršeno će se uklopiti u djevojačku sobu uređenu u boho stilu. Namještaj koji kombinira odvažne boje kao što su zelena, crvena, plava, tirkizna ili žuta pomoći će vam u uređenju sobe malog istraživača.

Koja je razlika između dječjeg namještaj i namještaja za odrasle?

Dječji namještaj bi prije svega trebao biti praktičan i funkcionalan, kako za same mališane tako i za roditelje. Mora biti jednostavan za čišćenje, zato se često cijene jednostavni oblici i MDF ploče koje je lako obrisati vlažnom krpom i ukloniti eventualnu prljavštinu s njih. Odabrani proizvodi trebali bi biti prostrani kako bi u njih mogli smjestiti sve što djeca žele spremiti. Također je dobra ideja pobrinuti se da unutrašnjost namještaja (npr. ormara ili polica) bude dobro raspoređena. Zahvaljujući dobrim rješenjima, djeci će biti lakše održavati red.

Kakav namještaj za dječju sobu možete kupiti od nas?

Ponuda namještaja koju je pripremila naša trgovina svidjet će se svoj djeci. Zahvaljujući našim proizvodima, dječja soba  postat će atraktivna i praktična. Imamo namještaj koji će biti savršen za bebe i stariju djecu. Uvjerite se sami.

Savršen krevet za dijete

Našim najmlađim korisnicima, bebama, zasigurno će trebati odgovarajući krevetić. Naša ponuda predstavlja dječje krevetiće, male komade namještaja s madracem savršenim za vaše dijete. Visoke ograde pružaju sigurnost, a podesiva visina madraca omogućit će roditeljima dobru brigu o svojim mališanima. Ovi krevetići rastu s djetetom. Što je dijete veće, to se madrac može spustiti niže. Takvo sigurno rješenje znači da dijete, čak i nešto veće, neće ispasti iz krevetića. Kada je mališan dovoljno velik da samostalno hoda, bočni okvir se može ukloniti i omogućiti bebi da slobodno ulazi i izlazi iz krevetića.

Starija djeca trebati će veće krevete. Dječji kreveti su namještaj koji će vašim mališanima pomoći da se presele u svijet snova. U isto vrijeme, oni će pružiti sigurnost vašoj djeci. Naša ponuda uključuje proizvode koji su savršeni za svako dijete. Svakako pogledajte  krevete za djevojčice i krevete za dječake.

Ako braća i sestre dijele sobu, vrijedno je odabrati krevet na kat. Krevet na kat je dobro rješenje koje će vam uštedjeti prostor. Dodatni prostor možete iskoristiti za postavljanje radnog stola ili za kutak za igru.

Mjesto za učenje i igru, odnosno stolovi i stolice

Naša ponuda ne bazira se samo na krevetima. Možete kupiti i drugi namještaj koji će vam omogućiti da stvorite funkcionalnu i lijepu sobu za svoje dijete. Među dječjim namještajem sigurno će biti i dječji stolovi. Stolovi su mjesto za učenje i igru, ali i za razvoj vlastitih strasti. Provjerite ima li vaše dijete dovoljno prostora na radnoj površini. Svakako kupite i stolice za djecu. Šareni modeli sjedala zasigurno će oduševiti najmlađe.

Da sve bude dobro organizirano

Osim toga, u našoj trgovini naći ćete police, komode i ormare za djecu. Ovaj namještaj je moderan i funkcionalan, savršen za odlaganje odjeće, igračaka, knjiga i osobnih stvari, te će biti obavezna oprema dječje sobe. Ovaj funkcionalni dječji namještaj  učinit će  spavaću sobu vaše djece urednim i organiziranim mjestom.

Je li krevet neophodan za dječju sobu?

Dječji namještaj, koji se koristi za odmor i spavanje, nisu samo kreveti. Izvrsna alternativa krevetima bit će udoban namještaj odmor za malo dijete. U ovu skupinu spadaju dječje sofe i dječji kauči. To je višenamjenski namještaj i bit će savršen za djecu raznih uzrasta. Tijekom dana može se koristiti kao tipični namještaj za odmor, a navečer će ga dijete pripremiti za spavanje. Takav namještaj je izvrsna priprema za život odraslih jer djecu uči sustavnosti i disciplini zahvaljujući potrebi da se ujutro i navečer namještaj sklopi i rasklopi te pripremi za spavanje.

Kako urediti prostor za igru pomoću dječjeg namještaja?

Među namještajem koji nudimo pronaći ćete i onaj koji će učiniti da vaše dijete dobije savršeno mjesto za igru. Zato svakako pogledajte tipi šatore za djecu koje imamo u našoj ponudi. To je novitet u našoj ponudi, koji brzo stječe veliku popularnost! Teepee šator stvorit će mjesto za igru i djelovati kao skrovište za vaše dijete, ali i mjesto za pohranu igračaka. To je savršen poklon za mališane! Teepee šator razvija dječje fantazije, a zahvaljujući njemu dječja soba će biti radosna.

Osim toga, za dječju sobu možete kupiti i dječje taburee. Ova mala, ali izuzetno udobna sjedala zasigurno biti korisna mališanima.

 

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!