Nedostupno
Kod
634424
Opis proizvoda...
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Sonata fotelja više boja 106x101x96 cm

Dodajte u listu želja
po porudžbini
Ovaj proizvod potrebno je poručiti od proizvođača. Ako se proizvod izrađuje po specifikacijama kupaca prodaja je moguća samo u centrima. Ostali proizvodi mogu se kupiti i putem webshopa uz plaćanje punog iznosa. U centrima je potrebna uplata akontacije od 30%.
Dimenzija proizvoda
Širina 106.00 cm
Visina 96.00 cm
Dubina 101.00 cm
Težina 39.00 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod nije montiran
Tip Fiksna
Stil Klasično
Vrsta Fotelja
Materijal Tkanina
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 109x110x96
Ukupna težina paketa 39.00 kg
Opis proizvoda

Fotelja
Materijal: štof
Boja: po odabiru iz štof karte
Nogice: drvo bukve 

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Tip proizvoda FOTELJA
Dimenzija 106X101X96 CM
Materijal izrade Okvir: masivno drvo borovine i jelovine (Abies), iverica troslojna, ploča vlaknatica visoke gustine (HDF) 3mm. Naslon i rukonaslon: jelovina, iverica, ploča vlaknatica visoke gustine (HDF). Punjenje: sedište: val opruge , džepičasto jezgro obložena PU penom (3cm debljine, 35/32 kg/m3 gustine ); naslon: PES vata gustine 5 kg/m3; rukonasloni: PU pena (8,5cm debljine, 25/20 kg/m3 gustine ). Metalni spojni elementi. Noge: drvo bukovine (Fagus); tvrdi karton 2mm. Presvlaka: tkanina 100% PES 589 g/m2.
Proizvođač TOP SOFA,SRBIJA
Zemlja porekla SRBIJA
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga