Raspoloživo u web shopu
Kod
601012
15.999,20 din.
akcija -20%
akcija -20%
Od 21.1.2022. do 23.1.2022.
19.999,00 din.
- +
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Stressfree dušek 160x200x16 cm

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 160.00 cm
Visina 16.00 cm
Dubina 200.00 cm
Težina 16.00 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod nije montiran
Tvrdoća Tvrdo
Boja Bela
Stil Moderno
Tip HR pena
Vrsta Pena
Materijal Tkanina
Za dušek veličine 160x200 cm
Periva presvlaka na 30°C
Po meri Ne
Model STRESSFREE
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 40x40x160
Težina pak 1 (kg) 16.00
Ukupna težina paketa 16.00 kg
Opis proizvoda

JEZGRO: HR pena, visine 14 cm, gustine 28kg/m3, postojana, jednostrano profilisana u 7 anatomskih zona.


PRESVLAKA:  Stressfree* antibakterijska i  antialergijska dvoslojna tkanina, prošivena PES vatom (90gr.) i netkanim filcom (40gr.). Skida se i pere na temperaturu do 30°c. 


UKUPNA VISINA DUŠEKA: 16cm


NAPOMENA: namenjen ortopedskim podnicama sa mogućnošću provetravanja sa max. razmakom između letvica do 4 cm


TVRDOĆA: tvrd dušek


Stressfree* presvlaka spečava nastanak elektriciteta, preuzima statički elektricitet iz tela. Deluje opuštajuće za telo i um. Preporučuje se za podnice sa gušćim rasporedom letvica (max. razmak do 4cm)


PAKOVANJE: vakumiran


KADA KUPITI DUŠEK OD HR (HLADNO LIVENE) PENE
Hladno livena pena ili HR pena je materijal na bazi poliuretana razvijen poslednjih godina, zahvaljujući inovacijama i poboljšanjima u tehnologiji proizvodnje pena. Zbog svojih izuzetnih svojstava hladna pena je brzo postala nezamenljiva u industriji dušeka.
Po svojoj unutrašnjoj strukturi hladna pena je izrazito elastična i trajno zadržava elastičnost. Poluotvoreni mehurići hladne pene odlično 'dišu' i omogućavaju izvrsnu cirkulaciju vazduha i vlage. Proizvodi se tzv. hladnim postupkom na bazi vode i ne sadrži nikakve štetne hemikalije. Odličnih je higijenskih i antialergijskih sosobina. Po svojim spoljašnjim fizičkim karakteristikama dušeci od hladne pene su čvrsti, ortopedski, otporni na ugibanja i deformacije, pružaju odličnu, ortopedsku potporu a površinski su udobni. Uz ostale dobre karakteristike hladna pena je materijal pogodan za površinsko oblikovanje pa je izrazito otporan na deformacije tokom upotrebe - ta svojstva hladne pene proizvođači koriste nudeći uvek nove kombinacije različitih površinskih profilacija kao i kombinacije različitih gustoća hladne pene. Na taj način povećavaju udobnost dušeka. Namenjen je dinamičnim osobama koje spavaju na boku. Za ove dušeke preporučujemo podnice sa ortopedskim letvicama, a takođe su zbog  svoje elastičnosti pogodni za podnice sa pomičnim uzglavljima ili uznožjima
.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Tip proizvoda Dušek
Dimenzija 160X200X16 cm
Materijal izrade
Ortopedska HR pena 7 zona (h.14cm) H4 tvrdoće, netkani filc (40gr/m2), PES vata (90g/m2). Stressfree dekorativana antialergijska, antibakterijska, anti stress skidiva i periva (30°c) tkanina koja zadovoljava zahteve Öko-Tex Standarda 100. Preporučuje se za podnice s gušćim rasporedom letvica. Ukupna visina 16 cm.
Zemlja porekla TURSKA
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o, Partizanske av.2A,Beograd
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu