locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Tekstil

Filtrirajte rezultate
Prikaži
po stranici
Sortiraj prema

                                                                                                              Tekstil vrhunske kvalitete

  Savršeno odabran tekstil može unutrašnjost kuće učiniti ugodnom. Također ne smijete zaboraviti da uz pomoć raznih deka, jastuka, kao i prekrivača za krevet ili za kauč možete u potpunosti promijeniti uređenje interijera na brz, a jednostavan i neinvazivan način. U ujednačenom interijeru možete dodati boju po vlastitom izboru.

  Tekstil u ponudi trgovine Emmezeta, uključujući jastučnice, deke i posteljinu, ugodan je na dodir i svaki interijer čini modernim i elegantnim u isto vrijeme. Što je najvažnije, tekstil u našoj trgovini izrađen je od materijala koji se lako održavaju, tako da može dugo biti u savršenom stanju i ne morate se bojati kada vaše dijete prolije čaj po prekrivaču u dnevnoj sobi ili kada zamažete stolnjak na obiteljskom ručku.

   

  Tekstil za elegantne i moderne interijere

  Najpopularniji kućni tekstil, uključujući prekrivače za krevet, posteljinu, jastučnice i ukrasne jastuke, kao i deke mogu promijeniti interijer. U tom slučaju ne morate se odlučiti na zamjenu cijelog jastuka, već možete zamijeniti samo jastučnicu – a zahvaljujući tome moguće je postići potpuno novi iznenađujući učinak u odabranoj prostoriji.

  Također ne smijete zaboraviti da je svima važno da interijer kuće ili stana izgleda savršeno i impresionira druge. Upravo to možete postići odabirom tekstila iz naše trgovine, tekstila koji spaja elemente elegancije i modernosti.

   

  Kakav tekstil za kuću?

  Ne zaboravite na kuhinjski tekstil. Krpe i ručnici su proizvodi koji su potrebni u svakom domu. To su također krpe za brisanje, kuhinjski podmetači ili stolnjaci koji bi trebali savršeno odgovarati shemi boja i stilu u prostorijama. Ovakvi dodaci mogu uspješno postati ukras u kuhinji. U našoj ponudi dostupni su različiti uzorci i boje te ih lako možete prilagoditi svojim željama. Štoviše, imaju i nisku cijenu, zahvaljujući kojoj je promjena uređenja interijera kod nas dostupna svima!

  Prijavite se na besplatan newsletter

  kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!