locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Balkon - mali kutak za uživanje

Objavljeno: 2021-06-08 11:22:23
Kategorija: Blog

Za male terase i balkone idealan je manji baštenski nameštaj, koji je pogodan za ograničen prostor. U Emmezeti postoji više takvih setova koji se mogu lepo prilagoditi svakom prostoru, zato dajemo par ideja kako urediti malu terasu, baštu ili balkon.

Drveni baštenski nameštaj odiše toplinom, a sobzirom da je napravljen od masivnog drveta akacije, jako je kvalitetan. Emmezeta preporučuje drveni baštenski set Olivia, koji se sastoji od 3 sklopiva elementa. Ovo je idealno za najmanje terase, jer kada se elementi ne koriste, lako se odlože i zauzimaju vrlo malo mesta.

Set je interesantan jer pored 2 stolice i stola, uključuje i policu koja se nalazi iznad stola, koja je odlična za postavljanje cveća ili začinskog bija na terasi, a na zajedničkim terasama može se iskoristiti kao vizualna pregrada između dve terase. Napravljena je cena seta Olivia je 19.999 din. Ovaj set ne samo što lepo izgleda već je i veoma praktičan i višefunkcionalan.

Metalni baštenski nameštaj je jako otporan na atmosferske uticaje, a svojom tankom konstrukcijom dobija na eleganciji. Po pravilu on je jako čvrst i ne gubi svoj oblik. Sto i stolice malih dimenzija upotpuniće vašu terasu, i omogućiće lepo ispijanje kafe, a možda i poneki porodični obrok.

Emmezeta izbor je stolica sa rukonaslonima Alina po ceni 7.599 din. i okrugli sto Murano po ceni 9.699 din. Sto je prečnika 60 cm i interesantan je zbog same keramiške ploče stola, koja je urađena sa motivom mozaika. Daje igru samom stolu i čini ga posebnim. Kada se metalni nameštaj upotpuni sa baštenskim jastucima u boji, dobija se jedna lepa, topla i udobna kompozicija.

Nameštaj od PVC ratana je obično glomaznih dimenzija i zahteva dosta prostora, ali u Emmezeti smo našli kompromis sa baštenskim setom Faro. Set uključuje dve fotelje i stočić, sačinjen od metalne konstrukcije, na kojoj leži PVC ratan crne boje. Cena seta je 15.999 din. Izuzetno je udoban zbog samog prepleta materijala i u njemu može da se sedi satima. Zato je savršen za romantično veče uz zalazak sunca.

 

Celokupnu ponudu baštenskog nameštaja pogledaj ovde.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!