locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Bitno je čuti srcem

Objavljeno: 2021-11-19 10:05:58
Kategorija: Blog

 

Pripremite se za Emmezeta priču punu emocija, sećanja i ljubavi... Sve to obuhvata nova Emmezetina reklama snimljena u nameri da nas u ova izazovna i čudna vremena sve podseti da nikad ne prestanemo da verujemo u čaroliju, mislimo na druge i pomognemo im kada god to možemo.

Život je čudesan i ako osetimo i delujemo srcem možemo SVE!

 

Otkrijte šta se sve krije iza ove čarobne priče i kako je ona nastala.

 

Reklama je nastala kao rezultat saradnje Emmezete i produkcijske kuće Komitet iz Sarajeva. Opremili smo setove mnogobrojnim zanimljivim proizvodima koje možete da pronađete i na www.emmezeta.rs.

Glavnu ulogu ovog puta ima poznati operski pevač Ivica Šarić, između ostalog gospodin Šarić je prvak opere Narodnog pozorišta u Sarajevu, a jedna zanimljiva i nama draga činjenica je da je devojčica iz reklame imala glavnu ulogu u našoj prošlogodišnjoj novogodišnjoj reklami!

 

 

Emmezeta ove godine sa vama želi da podeli priču o penzionisanom muzičaru, koji se suočava sa gubitkom sluha i uživanja u onome što ga je pokretalo - muzici. Uz slušni aparat, zvukovi nisu onakvi kakve je navikao da sluša, njegova muzika više ne zvuči isto. Reklama prati njegove faze tuge - poricanje, bes, depresiju i finalno prihvatanje. Zbog kupovine novog kuvala za vodu, odlazi u Emmezetu gde nailazi na devojčicu koja mu pomaže da prihvati svoj gubitak, prevazilazi ga i pronalazi radost u istinskim životnim vrednostima.

Novogodišnju reklamu pogledajte OVDE.

 

 

Cela priča nastala je iz želje da kroz prodaju našeg promo proizvoda „Čarobna kutija“ doniramo deo prihoda Savezu gluvih i nagluvih Srbije. U našoj zemlji živi oko 12.000 gluvih i nagluvih osoba. Nedostatak čula sluha otežava svakodnevnicu, a prihvatanje je još teže. Emmezeta ovom akcijom želi da istakne ovaj problem i podstakne sve da pomognu i olakšaju inkluziju gluvih i gluvonemih osoba u društvo.

Pomozite nam i vi proširite glas i kupovinom Čarobne kutije ušestvujete u ovoj humanitarnoj akciji!

 

Za kraj, pogledajte galeriju fotografija iza kulisa kroz koje možete da vidite kako smo zapravo stvarali čaroliju.

 

Bitno je čuti srcem

#verujučaroliju

Vaša Emmezeta

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!