Blog

 1. Balkon - mali kutak za uživanje

  Balkon - mali kutak za uživanje

  Za male terase i balkone idealan je manji baštenski nameštaj, koji je pogodan za ograničen prostor. U Emmezeti postoji više takvih setova koji se mogu lepo prilagoditi svakom prostoru.

  Pročitajte više
 2. Razlika između epilatora i IPL uređaja

  Razlika između epilatora i IPL uređaja

  Konačno stiže lepo vreme, a sa njim i laganiji materijali, kraća odeća i duže izlaganje sunčevim zracima. U ovom periodu više računa vodimo o svojoj koži, njenoj hidriranosti, održavanju, ali  i depilaciji.

  Pročitajte više
 3. Kako odabrati usisivač

  Kako odabrati usisivač

  Da li ste znali da prosečna osoba provede čak 87% svog života u zatvorenom prostoru? Upravo zato je usisavanje danas neizostavan deo čišćenja svakog doma i prostora uopšteno. Saznaj koja vrsta usisivača ti je potebna.

  Pročitajte više
 4. Održavanje porcelanskog posuđa

  Održavanje porcelanskog posuđa

  Odakle potiče porcelan? Koja su njegova svojstva? Kako da ga na pravilan način održavaš? Na sva ova pitanja nađi u daljem tekstu odgovore i počni redovnije da korstiš porcelansko posuđe.

  Pročitajte više
 5. Višefunkcionalni nameštaj

  Višefunkcionalni nameštaj

  Višefunkcionalni nameštaj u poslednje vreme postao je vrlo popularan. Vodiš borbu sa malim prostorima ili želiš da ugostiš veći broj ljudi – višefunkcionalni nameštaj je odličan izbor za svaki dom, bilo veliki ili mali.

  Pročitajte više
 6. Spa kutak u kupatilu

  Spa kutak u kupatilu

  Užurbani način života, stres na poslu ili kod kuće, obaveze – sve to utiče na naše psihičko zdravlje i stanje u kom se nalazimo. Pronađi onih 30 minuta u danu kada ćeš se posvetiti samo sebi.

  Pročitajte više
 7. Opremanje doma u paru

  Opremanje doma u paru

  Uselili ste se u nov stan sa osobom koju volite? Iako je ljubav uzajamna, ponekad su ukusi različiti pa tako često dolazi do prepirki oko odabira nameštaja, boja i dekoracija. Kako doći do zajedničkog rešenja?

  Pročitajte više
 8. Dan zaljubljenih u kućnom izdanju

  Dan zaljubljenih u kućnom izdanju

  Uz pravu osobu Dan zaljubljenih je bilo gde i svakog dana, tokom cele godine. Iznenadite voljenu osobu najromantičnijom večerom u dvoje uz našu pomoć. Ideje za poklon imamo na pretek, bilo da je za nju ili njega.

  Pročitajte više
 9. Industrijski stil

  Industrijski stil

  Odlike ovog stila su kombinacija metala, crne boje i drveta, nedovršen, sirov i istrošen izgled, a kombinacija drveta i crne boje je neizostavan deo prilikom uređenja prostora u industrijskom stilu.

  Pročitajte više
 10. Čistiji vazduh u vašem domu

  Čistiji vazduh u vašem domu

  Kada govorimo o udobnosti doma i kvalitetu života, nijedan detalj ne sme da bude manje važan. Isto se odnosi i na brigu o sopstvenom zdravlju. Kvalitetan vazduh može da promeni vaše zdravlje i raspoloženje.

  Pročitajte više