Blog

 1. Bitno je čuti srcem

  Bitno je čuti srcem

  Emocije, sećanja i ljubav... Sve to obuhvata nova Emmezeta reklama snimljena u nameri da nas u ova izazovna i čudna vremena sve podseti da nikad ne prestanemo verovati u čaroliju, da mislimo na druge i pomognemo. Život je čudesan i ako osetimo i delujemo srcem možemo SVE!

  Pročitajte više
 2. Omiljeni recepti za slave

  Omiljeni recepti za slave

  Slavska trpeza predstavlja kulinarsko umeće svake domaćice. Tokom perioda slava domaćice se trude da svojim gostima predstave što raznovrsnija jela, počevši od predljela, glavnog jela pa sve do dezerta.

  Pročitajte više
 3. Trikovi dekora slavske trpeze

  Trikovi dekora slavske trpeze

  Od slavske trpeze gosti uvek očekuju nešto novo, bilo da je reč o novim ukusnim receptima ili o domaćem vinu starom par godina, stoga ih dodatno iznenadite dekorom na stolu i priuštite im novi i moderan doživljaj.

  Pročitajte više
 4. Najbolji pokloni za slave

  Najbolji pokloni za slave

  Mnogi od nas slave slave u sklopu svojih porodica, dok se sa druge strane mnogi od nas se nalaze u ulozi gosta. Želimo da vam damo par interesantnih predloga za poklone za predstojeći period slava.

  Pročitajte više
 5. Mirišljavi dušeci za bolji san

  Mirišljavi dušeci za bolji san

  Savremeni način života sa sobom donosi sa sobom nedostatak vremena, veći stres i zamor, i nedostatak sna. Stoga vam želimo predstaviti jedinstvene aromatizovane dušeke na tržištu, sa mirisom limuna i jagode.

  Pročitajte više
 6. Radni kutak za sve uzraste

  Radni kutak za sve uzraste

  Bliži se septembar, a za mnoge to znači početak nove školske godine i novi start. Neophodno je da radni kutak bude uređen tako da bude inspiracija, da se bude prijatan i da ima detalja koji će ga činiti zanimljivijim.

  Pročitajte više
 7. Trendi dizajn kuhinje

  Trendi dizajn kuhinje

  Želiš kuhinju iz snova, a ne znaš odakle da kreneš? Kuhinja mora da bude praktična, prilagođena tvojim potrebama i da lepo izgleda. Izdvajamo tri glavna trenda ove godine, popularna u dizjaniranju izgleda kuhinja.

  Pročitajte više
 8. Balkon - mali kutak za uživanje

  Balkon - mali kutak za uživanje

  Za male terase i balkone idealan je manji baštenski nameštaj, koji je pogodan za ograničen prostor. U Emmezeti postoji više takvih setova koji se mogu lepo prilagoditi svakom prostoru.

  Pročitajte više
 9. Razlika između epilatora i IPL uređaja

  Razlika između epilatora i IPL uređaja

  Konačno stiže lepo vreme, a sa njim i laganiji materijali, kraća odeća i duže izlaganje sunčevim zracima. U ovom periodu više računa vodimo o svojoj koži, njenoj hidriranosti, održavanju, ali  i depilaciji.

  Pročitajte više
 10. Kako odabrati usisivač

  Kako odabrati usisivač

  Da li ste znali da prosečna osoba provede čak 87% svog života u zatvorenom prostoru? Upravo zato je usisavanje danas neizostavan deo čišćenja svakog doma i prostora uopšteno. Saznaj koja vrsta usisivača ti je potebna.

  Pročitajte više