locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Emma home: Čudesan svet fotelja

Objavljeno: 2020-06-01 12:56:03
Kategorija: Blog

Emma home je besplatan časopis o enterijerskoj inspiraciji i najnovijim trendovima u opremanju doma.

Emmezeta poručuje: „ Emma home su sve naše ideje, inspiracije i želje pretvorene u 100 stranica čiste ljubavi. Veoma smo ponosni na projekat Emmezeta magazina i ovo je naš prvi broj. Verujemo da će se dopasti svima koji prate naš rad i vole da kupuju u Emmezeti. „

Jedna od tema u časopisu je „Čudesan svet fotelja“, pa je možete sad pročitati.

One su ukras prostora. Svojim oblicima i kombinacijama materijala predstavljaju svojevrsne skulpture u prostoru, pa ih tako treba doživljavati prilikom izbora.

1. Udobnost koja pleni

Kakvu god fotelju izabrali, jedno je sigurno – nova fotelja će dnevni boravak učiniti udobnijim i privlačnijim. Udobna fotelja je uz police centralni element kutka za čitanje. Pobrini se da bude savršeno udobna kako bi u njoj proveli sate.

U Emmezeti te čeka fotelja Andora 44.999 din, tepih Lori 2.499 din, stočić Floyd 15.999 din, jastuk Fern 599 din, kao i mnogo toga još.

2. Element koji osvežava prostor

Iznenađujuće je kako samo jedan komad nameštaja može u potpunosti da izmeni enterijer i doda mu posebnu dozu šarma. Nova fotelja će osvežiti dnevni boravak i biće idealna za gledanje filmova, čitanja knjige ili uživanje u šoljici kafe.

U Emmezeti potraži fotelju Vintage 24.999 din, podnu lampu Dundee 9.999 din, tepih Tedie 13.999 din, prekrivač Sophie 1.999 din, jastuk Lori 1.399 din.

3. Dajte prostoru akcenat

Izaberi fotelju, paravan, dekorativne jastuke, postolje lampe ili draperije u žutoj boji, i odmah ćeš osetiti toplinu. Fotelje od pliša su posebno moderne u poslednje vreme, pa ako želiš da budeš u trendu, pliš je tvoj materijal.

Fotelju Lind pronađi u Emmezeti po ceni 24.999 din, svećnjak barok 3/1 1.499 din, dekorativni buket Hortenzija 1.299 din, jastuk Mya 999 din, tepih Fluffo 6.999 din, trouglasti jastuk Platinum 799 din.

 

 

Ukoliko želiš da saznaš još zanimljivih sitnica u opremanju entrijera, pronađi besplatan primerak časopisa u Emmezeta centrima u Beogradu, Nišu i Čačku, a ukoliko nisi u prilici preuzmi digitalnu verziju na sajtu emmezeta.rs

Požuri i preuzmi svoj primerak Emma home časopisa!

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!