locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Dan zaljubljenih u kućnom izdanju

Objavljeno: 2021-02-03 08:04:35
Kategorija: Blog

Neka vam trenutna situacija ne pokvari Dan zaljubljenih, jer uz pravu osobu Dan zaljubljenih je bilo gde i svakog dana, tokom cele godine. Iznenadite voljenu osobu najromantičnijom večerom u dvoje uz našu pomoć. Većina će se složiti da vremenom ponestaju ideje kojima možemo osvežiti svakodnevicu u braku ili vezi, ali lep gest ili poklon od sentimentalne važnosti mogu napraviti čuda. Za početak vam treba ideja za poklon, a mi ih imamo na pretek, bilo da je za nju ili njega.

Romantična večera ne mora biti u restoranu, možete je napraviti u svom domu. Samim tim što ste uložili trud, uredili prostor i lepo servirali večeru, garantujemo da će vaša druga polovina ostati bez daha.

Jedan od bitnijih stavki za ovu priliku je dekorisanje i dobra priprema. Važno je da sve izgleda lepo, romantično i da se u vazduhu oseti ljubav i miris ukusne večere.

Šta je romantična večera bez sveća? One daju dozu intime i mističnosti, a uz predivni svećnjak mogu biti i dekoracija za svaki dan. Stvorite romantični ugođaj u kutku svog doma koja će vašu bolju polovinu srušiti s nogu. Čak i u kupatilu možete da postavite puno malih mirisnih sveća koje će stvoriti posebnu atmosferu, a ni mirisni štapići nisu na odmet.

Fina večera na lepom kompletu tanjira izgleda kao milion dolara, a novi pribor za jelo će se odlično uklopiti u romantičnu restorantsku atmosferu koju želite da postignete. Dobro vino odlično ide uz odgovarajuće čaše i stalak za flaše. Ukoliko vino nije vaš prvi izbor, klasičan Gin&Tonic ili jednostavan koktel uvek dobro prođu. Stolnjak ili podmetač za serviranje su neizostavan deo tog ugođaja, a uz to možete da iskombinujete salvete s prstenima za iste.

Ako se želite pokazati kao pravi masterchef u kuhinji – novi tiganji i šerpe su apsolutni „must have“, a kao pravi chef kuhinje morate da imate kecelju i rukavice. Kod pripreme večere i deserta, najbolji pomagač je kuhinjski robot koji čini čuda.

Spavaću sobu uredite s novom posteljinom, prekrivačem i jastučićima. Crvena boja je boja ljubavi pa se poigrajte i crvenim ružinim laticama na krevetu, ali i u toploj penušavoj kupki. :)

Za dobar film nakon večere treba vam udobna sofa, mekano ćebe, aparat za kokice i naravno TV. Mali gestovi zlata vrede i sigurni smo da će ovako organizovano veče biti pun pogodak. Volite se, poštujte se i dobro zabavite!

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!