locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Emma home: Makeover stana u nekoliko koraka

Objavljeno: 2020-05-29 09:34:46
Kategorija: Blog

Saznajte kako da na jednostavan način osvežite svoj dom. Više o tome možete da pročitate u Emmezetinom 2. izdanju magazina Emma home.

1. pravilo

Neka stan bude prozračan i svetao, ali sa karakterom. Oslobodite ga nepotrebnog starog nameštaja i predmeta koje više ne koristite. Makeover-om želite da postignete osvežen prostor koji će biti prijatan za stanovanje i praktičan za druženja i porodična okupljanja. To ne znači da vaš dom treba da bude minimalistički uređen – naprotiv, enterijer treba da ispunjava sve vaše životne potrebe.

2. pravilo

Osim što vaš dom mora da bude prak­tičan, trebalo bi da bude zanimljiv i za oko prijatan prostor, koji će odražavati vašu osobenost. Mali dekorativni detalji će napraviti veliku razliku i osvežiće enterijer na vama svojstven način. Kada birate nameštaj poput kauča i fotelja odlučite se za boje koje inače volite da nosite na odeći. Sa samo ta dva komada nameštaja, istaknu­ćete svoj duh i katak­ter u prostoru, što će doprineti još prijatni­jem osećaju.

3. pravilo

Poigrajte se i neuobičajenom dekoracijom koja će vas veseliti, a vašim gostima biti interesantan povod za razgovor. Takvu zanimljivu dekoraciju možete da menjate prema godišnjem dobu ili prema različitim prilikama. Na takav način ćete na svakih nekoliko meseci unositi svežinu i promenu u prostor u kojem provodite najviše vremena.

4. pravilo

Važan zada­tak pri ure­đenju spa­vaće sobe jeste izbor idealnog kreveta. To po­drazumeva odgovarajući okvir, a još važnije dušek. Kvalitetan san je važan za kvalitetan život, zato je potrebno da iza­berete dušek koji zado­voljava sve vaše potrebe.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!