locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Emmezeta baštenski nameštaj

Objavljeno: 2020-05-29 09:30:07
Kategorija: Blog

U Emmezeti pronađi bogat izbor baštenskog nameštaja, ali i dodatne opreme – suncobrana, baštenskih jastuka, kao i ostale dekoracije i rasvete za spoljnju upotrebu. Ideje za opremanje kutka na otvorenom pronađi u Emmezeta katalogu baštenskog nameštaja. Prelistaj ga online ili uzmi svoj besplatni primerak u Emmezeta centrima. Baštenski program sastoji se od grupe nameštaja izrađene od četiri vrste materijala: drvo, PVC ratan, metal i plastika.

1. Drveni nameštaj

Drvo uvek naglašava život u skladu sa prirodom. Drveni baštenski nameštaj je idealno rešenje, koje će da ulepša i najjednostavnije uređen prostor. Drveni baštenski nameštaj izrađen je od masivnog drveta akacije. To je egzota, koja je idealna za izradu nameštaja, namenjenog spoljnjoj upotrebi, jer vrlo dobro podnosi atmosferske uticaje.

Najbolje što možeš da učiniš za svoj drveni nameštaj je da ga zaštitiš uljanim premazom, čim ga smestiš u željeni prostor. Iako je naš nameštaj predhodno tretiran zaštitnim premazom, preporuka je da to učiniš opet pre početka korišćenja. To će da doprinese većem faktoru zaštite, dugotrajnosti i prirodnijem izgledu.

Baštenski set Kreta čine sklopivi elementi stola i stolica. Izrađen je od masivnog drveta akacije, čija je cena 10.399 din.

2. Ratan nameštaj

Pletena tekstura PVC ratana pleni svojom elegancijom. Njegova najveća prednost je izdržljivost, kao i lakoća materijala, upravo zato može lako da se premešta.

Siva, crna i bež, najčeše su boje nameštaja od ratana, što ostavlja prostor da ga upotpuniš dekorativnim jastucima sa kojima će tvoj nameštaj oživeti i biti dodatno udobniji.

Romantična roze, nežno plava, mint zelena, boja breskve, umirujuća lavanda...

Sve su to pastelne boje za opuštanje, idealne za tvoju baštensku oazu.

Baštenski nameštaj Genova sastoji se od fotelja sa jastukom po ceni od 14.999 din. i okruglog stola sa kaljenim staklom na površini po ceni 23.999 din. Izrađen je od PVC ratana.

3. Metalni nameštaj

Metalni baštenski nameštaj se lako kombinuje sa drugim materijalima. Ujedinjen sa polywoodom, staklom ili mozaikom postaje jedinstvena celina.

Nameštaj je izrađen od gvožđa zaštićenog epoksidnim premazom, koji sprečava nastanak rđe.

Lakoća izrade i savitljivost materijala daju mu dodatne mogućnosti estetske obrade. Zato i metalni baštenski nameštaj najčešće vidimo u različitim oblicima.

Savršen izbor za svaku terasu ili ograničeni prostor Vienna 3 konzola po ceni 9.599 din uz stolice Vienna 2 sa rukonaslonom po ceni 4.799 din, ili bez rukonaslona 4.499 din.

4. Plastični nameštaj

Plastično je praktično! Plastika je dugotrajna i jednostavna za održavanje. Plastičan baštenski nameštaj je izuzetno otporan na sve atmosferske uticaje.

Ukoliko je budžet ograničen to je nameštaj koji je najboje da potražiš.

Završna obrada plastike isto može da izgleda jako dobro i da nekad na prvu ne možemo da razlikujemo da li  je preplet ratana ili plastika u pitanju.

Idealan piknik započni na sklopivoj klupi Navarra po ceni 5.499 din. i stolu po ceni 7.399 din.

 

Više informacija o baštenskom nameštaju i dekoraciji potraži u Emmezeta baštenskom katalogu ovde.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!