locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Emmezeta godišnji horoskop

Objavljeno: 2020-06-01 12:38:17
Kategorija: Blog

Šta karakteriše vaš horoskopski znak u opremanju doma? Koji kutak vam najviše odgovara i gde se osećate najprijatnije? Šta vas najbolje opisuje?

Ovan, Blizanac i Strelac

Dnevna soba je prostor u kome volite da dominirate. Ona mora biti savršene veličine kako bi isplivala vaša energija. Volite društo i samo tako se osećate kompletno. Ovan će uvek biti najglasniji, Strelac najdruželjubiviji, a Blizanac će da zbija šale. Ovan će u dnevnu sobu uneti masivan nameštaj u teksturi drveta, kabast i težak. Blizanac želi moderan dizajn, asimetričnog oblika i tehniku najnovije tehnologije. Voli brzinu i česte promene, koje daju dinamiku prostoru. Strelac će pretrpati svoju dnevnu sobu gomilom sitnica, koji će joj dati karakter.

Bik, Škorpija i Riba

Vaše utočište je spavaća soba. Vaša intima je vaša stvar i obožavate da joj se prekomerno prepuštate. Bik će u njoj naći svoje hedonističke pobude u čijoj gomili jastuka će uživati ceo dan. Škorpija će iskazati svoju seksualnost i posesivnost. Sa druge strane riba će imati vremena na pretek da sanjari u nedogled. Svako na svoj način doživljava svoju intimnost, ali rešenje za opremanje spavaće sobe pronalazi u nameštaju nežne bele boje i jednostavnih linija. Bik će ovakvu sobu oplemeniti gomilom udobnih jastuka i mekanih pokrivača, škorpija će dati malo seksipila i toplih tonova, a riba će uvesti inspirativne pastelne detalje da pobude maštu.

Lav, Vaga i Vodolija

Najviše vremena provodite u sređivanju. Volite sebe to je suština. Ogledalo je vaš oltar, obožavate mirisne kupke, kreme i šminku. Volite da posvetite vreme sebi i da izgledate bezprekorno. Lav će sate provoditi ispred ogledala, a svoje kupatilo urediće u jarkim bojama, koje asociraju na njegovu duševnu snagu. Vaga je prava dama, krasi je fizička lepota, uvek skladna i sređena, njeno kupatilo biće estetski najlepše. Vodolija voli sve što je ne standardno, voli svoju slobodnu prirodu i ogroman prozor koji se nalazi u kupatilu, ona prednost daje otkačenim detaljima i printom pločica.

Rak, Devica i Jarac

Vi ste stub kuće. Volite kuhinju, pripremanje obroka i zajedničku trpezu. Tradicionalni, porodični obroci su nešto za čim žudite. Devica je jako organizovana i njena kuhinja je pod konac. Nikada nećete zateći prljave sudove u beloj kuhinji koja se uvek sija. Rak je tip osobe za romantične večere pod svećama. Nežni tonovi i jednostavne linije ističnu njegovu nežnu prirodu. Jarac je tradicionalan i porodičan. Nema ništa lepše nego nedeljni ručak kada su svi na okupu. Jarac tada pažljivo priprema obroke u svojoj omiljenoj kuhinji oplemenjenoj teksturom drveta, sa tradicionalnom dekoracijom.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!