locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Horoskop sofa za 2020!

Objavljeno: 2020-05-26 13:44:43
Kategorija: Blog

Kada se radi o sofi, mišljenja je bezbroj. Neko preferira kožne, neko ne, manje ili veće garniture, dvosed ili trosed, tamnije ili vedrije boje... ali oko jedne stvari, svi mogu da se slože. A to je svakako – udobnost. Bilo da volite veća okupljanja i druženje do kasno u noć, ili ste pak, osoba koja voli sama da odmara uz film ili knjigu, složićete se da mora da bude baš onakva kako je zamišljate. Ipak, tu provodimo veći deo dana.
Ukoliko ste neodlučni, uz pomoć horoskopa, pronađite koja sofa je za vas!

Rak, Devica, Jarac – sanjare o megasofi

Najviše voliš da uživaš sa porodicom na okupu. To su dugi sati provedeni u razgovoru i oživljavanju uspomena. Listanje starih albuma, društvene igre, film uz kokice... To je ono što te ispunjava i raduje. Ne voliš da samuješ i šćućuriš na maloj garnituri. Što veće društvo – to bolje! Zato vam je potrebna mega sofa. Da svi mogu lepo da se opuste i uživaju u istom trenutku. Sofa je dominantna, velika, i umirujućih boja. Pored nje, potrebno je samo još par sitnica, da upotpuni dnevnu sobu i to postaje savršena oaza za tebe i tvoju porodicu.

  1. Treviso ugaona garnitura sa ležajem i prostorom za odlaganje desna 350x235x77 cm
    143.999,20 din.
    akcija -20%
    179.999,00 din.
    akcija -20%
    Od 19.4.2024. do 22.4.2024.

Lav, Vaga , Riba – ističu lepotu garniture

Moderan dizajn uz dozu minimalizma je prava stvar za tebe. Voliš jednostavne, a elegantne stvari. Sve što se uklapa u tvoju lepotu, jer prvenstveno voliš sebe i estetika te inspiriše. Zato se u tvojoj sobi neće naći nepotreban komad nameštaja, jarke boje ili previše dekorativnih jastuka. Izgled je za tebe primaran. Zato sve mora da bude skladno i na svom mestu. Potrudićeš se da ugaonu garnituru uklopiš sa tepihom, zavesama i ostalim sitnicama. Pratiš modu i trendove i i težiš ka njima.

Ovan, Škorpija, Strelac – traže energičan trosed

Partijanja nikad dosta. Ti si uvek u pokretu i povod za okupljanje društva tebi nije potreban. Zato uvek dobro dođe ekstra ležaj za gosta. Jarke boje su must have, jer energična boja odmah asocira na dinamiku i brzinu kojom težiš. Voliš da eksperimentišeš bojama, različitim stilovima i teksturama. Promena celokupnog izgleda sobe i česta zamena nameštaja ti nije strana. Zato biraj trosed koji je lagan, funkcionalan i višenamenski. Imaš energiju koja je jaka i privlači druge, zato je sofa na razvlačenje sa ležajem neophodna.

Bik, Blizanac, Vodolija – uživaju na garnituri

Udobnost na prvom mestu. Pravi si hedonista koji voli kvalitet i uživanje. Nisi sklon promenama, zato biranje sofe nije nikako impulsivna kupovina. Sofa mora da ispuni sve kriterijume, kako bi kasnije odmor i uživancija na njoj bila potpuna. Samo da se opružiš i opustiš barem nekoliko minuta tokom dana. Neretko je na sofi prekrivač u slučaju da se odmaranje oduži i pretvori u dremku. Baš zato ti je potrebna kožna garnitura sa relaks funkcijom, koja se pomoću jednog dugmeta transformiše u udoban ležaj.

  1. Town ugaona garnitura sa ležajem i prostorom za odlaganje leva 260x210x82/96cm
    183.999,20 din.
    akcija -20%
    229.999,00 din.
    akcija -20%
    Od 19.4.2024. do 22.4.2024.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!