locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Ideje za tvoj specifični kutak

Objavljeno: 2020-05-27 13:06:59
Kategorija: Blog

U Emmezeti te očekuju raznovrstan nameštaj, tehnika i dekoracija za svačiji ukus i budžet. Redovna dopuna asortimana koji prati najnovije kolekcije i trendove, čini ponudu Emmezete respektabilnom. Pa i oni sa istančanim ukusom mogu da pronađu specifične komade nameštaja i dekoracije, koji će dom učiniti luksuznim. Umetnički i fazoniran nameštaj u Emmezeti možete da pronađete povoljno, pa zato predstavljamo 3 nova i popularna artikla koje će očarati vaš dom i posetioce.

 

1. Umetnička konzola

Komad nameštaja koji lako stane u svaki dom, a ovaj posebno je pun karaktera. Neodoljive crne nogice u kombinaciji sa izrezbarenim frontom fioka daju poseban šmek. U Emmezeti je poznata kao Voyage konzola po ceni 11.199 din. Program nameštaja Voyage dopunjen je različitim izborom komoda, pa možete birati šta vam najviše odgovara. Ukrasite je trenutno popularnim biljkama kaktusa i sigurni smo da ćete naći inspiraciju dalekih destinacija.

2. Elegantna školjka

Fotelja u obliku školjke azurno plave boje sa zlatnim metalnim nogicama. Njeno ime je Olympia i možete je kupiti u Emmezeti po ceni 37.999 din. Luksuzan komad upotpunjen je tabureom Honey po ceni 6.499 din. u istom stilu. Od vašeg kutka napraviće elegantnu celinu koju možete da oplemenite različitom dekoracijom. Mi smo izabrali sliku Canvas Art Portrait po ceni 3.499 din, koja se savršeno uklopila u boju zida, a zlatnim detaljima korespondira sa nameštajem.

 

3. Specifičan spoj

Komoda koja je svojim dizajnom jako specifična, a opet izuzetno interesantna. Svojim crnim frontovima deluje masivno, ali kada pogledate njeno oslobođeno ležište metalnim nogicama, ona zapravo lebdi u prostoru. Interesantan je spoj igre metala i drveta ovde prezetovnog, u Emmezeti možete kupiti komodu Siena po ceni 24.999 din. U ovoj kombinaciji dobro idu sve dekoracije koje su i metalne i drvene. A dodatnu eleganciju daju zlatni detalji poput vaze Galaxina po ceni 3.999 din. Veliki sat Cities po ceni 3.499 din, viseća lampa Bampton po ceni 4.999 din i dekoracija Drvena silueta po ceni 899 din. daju joj pomalo indastrijal izgled.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!