locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Ključni elementi dnevne sobe

Objavljeno: 2020-06-01 12:40:50
Kategorija: Blog

Šta savršena dnevna soba treba da sadrži? Kako obezbediti komfor? Bez obzira na prostor koji zauzima, dizajn koji joj priliči, svaka dnevna soba u svojoj srži ima istu strukturu. Ona, po pravilu, u površini treba da bude najveća soba, jer je prostor okupljanja porodice. Njena suština je u funkcionalnosti, koja omogućava porodici da uživa u svakom zajedničkom trenutku. Emmezeta preporuka elemenata za opremanje dnevne sobe:

 

1. Trosed/dvosed/ ugaona garnitura

Veličina prostora diktira izbor garniture za sedenje. Emmezeta preporučuje, ukoliko niste sigurni pri odabiru, trosed kao srednju varijantu. Birajte udobnu garnituru u kojoj ćete smestiti celu porodicu. Mora biti izdržljiva i kvalitetna za duga porodična druženja. Ukoliko ste malo smeliji i volite izazove izaberite garnituru u boji, ona će vam oplemeniti prostor ali i nositi atmosferu cele sobe.

2. Fotelja

Obično na garnituri zafali mesta za sedenje, ma koliko ona velika bila. Ko pre devojci... Ima pravo da leškari na garnituri. Za one s „manje sreće“ – tu je uvek fotelja. Dizajn fotelja je u pravom zamahu i sada ih možete naći različitih stilova i materijala od kojih se proizvode. Jednostvano – izaberite po svom ukusu. Emmezeta se opredelila za udobnu baroknu fotelju za pažljivo gledanje omiljene serije.

3. TV komoda/regal

Postoji toliko oblika i dimenzija, da je izbor beskonačan. Ali treba biti praktičan i tražiti regale koji se sastoje od komoda sa zatvorenim frontovima u kombinaciji sa policama. Mini skladišta koje pružaju su zaista korisna u svakom pogledu, jer uvek ima sitnica koje nisu za javnost. Obavezno pri kupovini regala proverite da li se sastoji od više elemenata, kako biste imali mogućnost da na različite načine postavite komode. Sa belim komodama visokog sjaja nećete pogrešiti. To je uvek siguran izbor koji se slaže uz sve, a sjaj mu daje na luksuzu. Izborom belih komoda i regala ne ističete previše glomaznost nameštaja, a savršeno se stapaju uz beli zid. To vam ostavlja priliku da se posvetite raznolikom izboru dekoracija, kako biste oplemenili prostor.

4. Police za sitnice

Otvorene police u dnevnoj sobi služe da nam ukrase zid i na njih da postavimo sve detalje vredne uspomena, od šarenih suvenira sa putovanja, do porodičnih slika i omiljenih knjiga. Detalji na policama zapravo govore o nama samima i uvode toplinu i personalizaciju u prostor. Emmezetin izbor police je karakterističan, jer je možete postaviti na više načina na zid, u zavisnosti koji efekat želite da postignete i kako želite da poređate detalje.

5. Klub stočić

Emmezeta asortiman stočića je zaista obiman i treba imati na umu da stočići ne bi trebalo da budu velikih dimenzija, kako ne biste ugušili slobodan prostor za sedenje. Prvenstveno moraju biti stabilni i lako pomerljivi. Izbor većine je beli masivni stočić visokog sjaja. Ovog puta Emmezeta nudi nešto sasvim drugačije. Malo romantike nije na odmet u kombinaciji dva različita skladno ukomponovana materijala.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!