locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Kuhinjski pribor - jednostavan i praktičan

Objavljeno: 2022-06-30 11:12:45
Kategorija: Blog

 

Kuvanje i serviranje obroka nisu laki zadaci. Oni zahtevaju ne samo spremnost za rad, već i domišljatost i spretnost. Odgovarajući kuhinjski pribor pomoći će u pravilnoj pripremi i serviranju hrane. Pogledajte šta će biti od koristi u svakoj kuhinji - kuhinjski pribor iz naše ponude sigurno će vam pomoći! Biće korisni u svakoj kuhinji, kako u maloj prostoriji u stambenoj zgradi, tako i u veličanstvenom enterijeru porodične kuće. Kuhinjski pribor ne mora da bude skup - predstavljamo one koji koštaju manje od 1000 dinara!

 

Proizvodi korisni u svakoj kuhinji - kuhinjski pribor za sve

 

Priprema, serviranje i organizacija obroka biće mnogo lakši kada se opskrbite odgovarajućim kuhinjskim priborom. Kuhinjski tekstil i podmetači će biti korisni. Među priborom naći ćete i ne samo pribor za jelo ili noževe za rezanje – pogledajte proizvode koje morate imati i pogledajte kako izgledaju praktični dodaci koji će vam omogućiti da bolje kuvate i poslužite hranu.

Kuhinjski pribor je asortiman koji je često praktičan i definitivno poboljšava udobnost korišćenja kuhinja. Biće to dobra investicija ne samo za vas, već i za vaše najmilije - zbog estetskog oblika ovi elementi često će biti odlična ideja za poklon, posebno za one koji vole da kuvaju.

 

Podmetač za tanjire i šolje

 

Mrlje na stolu? Uništeni stolnjaci ili drvene radne površine? Nikad više! Nabavite zalihe atraktivnih poslužavnika za kuvanje i uživajte u prelepoj kuhinji u svakom trenutku. U našoj ponudi naći ćete veliki izbor podmetača po veoma atraktivnim cenama. Među proizvodima možete lako izabrati nešto savršeno za sebe i svoju kuhinju - zahvaljujući širokom izboru dezena, boja i materijala, podloške ćete uskladiti sa sopstvenim željama i stilom unutrašnjeg uređenja koji vlada u kuhinji, vašem domu ili stanu.

Podmetač je predmet koji može biti napravljen od plastike ili prirodnih materijala. Jeftini proizvodi će zaštititi sto ili stolnjak tokom obroka. Zapamtite da je vredno imati podmetače, jer oni olakšavaju održavanje reda u kuhinji. Zahvaljujući njima ne samo da ćete se zaštititi od tragova noža, već ćete smanjiti i rizik od mrlja. Koristite podmetače za zaštitu stola i stolnjaka od visokih temperatura kada na njih želite da stavite vruću posudu ili činiju sa toplom hranom.

 

 

Kompleti krpa atraktivnog dizajna

 

Komplet krpa je estetski i praktičan proizvod. Krpe su, kada se izvade iz pakovanja, spremne za upotrebu. Zahvaljujući njima možete da obrišete sto, obrišite vodu sa radne površine, takođe su odlična zamena za kuhinjsku rukavicu kada treba da skinete ringlu iz rerne. Kuhinjske krpe i kecelje su izuzetno korisni kuhinjski tekstil, a složeni u atraktivan set biće izuzetno lep.

Krpe u setu, dostupni u našoj ponudi, neće biti samo koristan element kuhinje, već će i lepo upakovani biti praktičan poklon za domaćice ili strastvene kuvare. Prelepe boje i dezeni sigurno će zadovoljiti mnoge, jer naš proizvođač obezbeđuje visok kvalitet izrade i korišćenih materijala.

Izaberite set iz naše ponude koji vas zanima. Obično nudimo komplete od tri krpe različitih boja i dezena. Više informacija o našim proizvodima možete pronaći u opisu proizvoda.

 

Posude za skladištenje i zamrzavanje

 

Zamrzavanje i čuvanje hrane vam omogućava da se pripremite za neočekivane situacije. Posude kupljene po nižoj ceni mogu se koristiti za skladištenje ili zamrzavanje hrane, tako da možete uštedeti na hrani pravilnim skladištenjem. U našoj ponudi naći ćete činije i posude različitih veličina, za čuvanje raznih proizvoda: za začine, komade povrća, mesa, narezaka, sireva i sl.

Možete ih kupiti u setovima, a njihova cena će tada biti mnogo niža. Vredi se odlučiti za kupovinu takvih proizvoda za skladištenje, što će vam biti od velike koristi.

 

 

Atraktivni setovi činija u korpi

 

Da li tražite nešto što će vašu kuhinju učiniti elegantnom i praktičnom? Nudimo atraktivne setove činija u korpi. Ovo je veoma zanimljiva stvar za ljubitelje kuvanja i serviranja hrane! Izgledaju ne samo neverovatno, već i izuzetno korisni.

Izaberite boje i dezene koje vas zanimaju - zanimljiv model činije u korpi oživeće vašu kuhinju ili trpezariju. Ovo su idealni elementi za zabave i sastanke, jer u svaku činiju možete staviti različite grickalice. Tokom večere u njih možete staviti sosove ili salate. Takođe je dobar izbor za decu koja u sebi mogu da drže slatkiše ili grickalice. Činije možete držati u korpi ili mogu stajati same. Ovo je savršen primer pametne kuhinjske opreme.

 

Kuhinjski avan za začine

 

Kuhinjski pribor nije samo pribor za sečenje povrća, za kuvanje testenina ili serviranje jela. Avani se takođe mogu pokazati korisnim. Ovi praktični proizvodi vam omogućavaju da profesionalno sameljete začine i temeljno ih promešate, tako da će jela koja pripremate uvek biti ukusna i aromatična.

 

Šarene kuhinjske rukavice

 

Kuvanje, pečenje i prženje je povezano sa upotrebom visoke temperature. Toplotna obrada hrane čini je ukusnijom i lakšom za varenje. Međutim, ovo je često povezano sa nepotrebnim opekotinama. Da li želite da sprečite takve situacije? Obavezno nabavite kuhinjske rukavice!

Kuhinjske rukavice su neophodan pribor u svakoj kuhinji i obavezno ih dodajte na svoju listu za kupovinu! Zahvaljujući njima, zagrejana rerna ili šporet neće biti toliko opasni, rukavica će zaštititi vaše ruke čak i kada su aparat ili tiganj jako vrući. Naši proizvođači nude visokokvalitetne materijale otporne na visoke temperature. Na držač pored rerne okačite rukavice zanimljivih šara i boja, to će kuhinju učiniti lepšom.

Šarene kuhinjske rukavice takođe će biti savršen poklon za strastvenog kuvara ili elegantnu domaćicu.

 

Za više inspiracije posetite www.emmezeta.rs i pretplatite se na naš newsletter!

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!