locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Letnji hitovi uređenja enterijera

Objavljeno: 2020-05-27 13:15:11
Kategorija: Blog

Male stvari poput dekoracije oplemenjuju prostor i od njega čine dom. U Emmezeti možeš da pronađeš tematske kolekcije sezone koje će obogatiti svakodnevnicu. Interesantne figure, korisni oblici doprineće sveukupnoj atmosferi prostora.

1. Morske priče

Prva asocijacija na more je osmeh na lice. Prepuštenje opuštenosti. Uvedi dašak morske priče i u svoj dom, time ćeš produbiti toplu atmosferu. U ponudi Emmezete bogat je izbor morskih dekoracija od keramičkih riba, preko svetionika, torba za plažu i peškira. Spokoj će podstaći dekorativni jastuci sa motivom morskih dubina, poput jastuka Porter i Paul po ceni 1.399 din. Izdvajamo interesantne ramove za slike u vidu daske za surfovanje po ceni 699 din. Napravi od tvog doma oazu gde ćeš se udobno smestiti uz Toledo ležaljku sa točkićima po ceni 15.999 din, polica Audrey po ceni 6.399 din. One su idealne za opuštanje pod vedim nebom i uživanje na suncu. Ukoliko niste znali u Emmezeti ima i torbi za plažu, poput Korey sa slike za 3.499 din.

 

 2. Carstvo nežnosti

Sve blage nijanse roze ukombinovane dobrim ukrasnim detaljima donose nežnost. Prava doza koja je potrebna svakoj dami u njenom omiljenom kutku doma. U Emmezeti pronađi specifičnu kolekciju Eyelash inspirisanu trepavicama. Poput notesa, kasice, šolje i maske za spavanje sve se sastoje od istog detalja prizivajući devojku u nama. Upotpunjena rozim dekorom odiše ženstvenošću. Notes možeš da pronađeš po ceni 499 din, zidni sat Prosecco po ceni 2.299 din, sa vazama Eva 1.699 din i Emma 899 din. Nema ničeg lepšeg od prostrane bele komode u kojoj ti stane sve što treba od sitnica do krpica, poput bele komode Paris po ceni 15.999 din ukrašene pravim detaljima.

3. Dobro došli u džunglu

Cela prostorija odiše zelenom bojom i životinjama. Preovlađuje natur boja nameštaja u izobilju biljaka i efektnim zlatnim detaljima. Zlatne figure slona, tigra i žirafe iz Emmezetine kolekcije džungle po ceni već od 3.999 din, podsećaju nas na daleka Afrička prostranstva. Tu je i dekoracije Palme po ceni 1.499 din. Ovog leta nezaobilazana je biljka bambusa različitih oblika i motiva. U Emmezeti ima je u više kolekcija, a izdvajamo dve sa slike - veštačka biljka Bamboo 499 din. i bambus u saksiji 1.699 din. Sve ukombinovano sa komodom Shetland po ceni 15.599. i avantura može da počne!

 4. Industrijalizacija

Industrijska revolucija u vidu dekoracije je jedan od top detalja ove sezone. Od kutije za ključeve u vidu telefonske govornice po ceni 4.999 din, do sata u obliku prvih telefona, bicikl, prvih aviona sa propelerom. Figure su jako interesantne i dosta se razlikuju od klasičnih dekoracije na koje smo navikli. Zato ako voliš industrijski dizajn kao takav predlažemo da svom domu dodaš poneki specifičan detalj, jer zaista privlače pažnju. Interesantne figurice uglavnom idu sa dodatnim funkcijama poput sata, ali mogu imati i čisto ukrasni karakter kao dekorativni avion po ceni 1.699 din. U vitrini Baxter po ceni  29.999 din. bezbedno smo smestili svu dekoraciju, ali se ona lepo vidi i privlači pažnju.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!