locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Letnji noviteti

Objavljeno: 2020-06-12 06:51:56
Kategorija: Blog

Dozvoli svom domu da ti otkrije svoju novu stranu! U Emmezeti pronađi tematske kolekcije dekoracije, uz čije detalje ćeš da osvežiš svoj omiljeni kutak.

 

SPRING GARDEN

Pastelne boje kao što su svetlo roze, lila i plave su obavezne! Motivi cvetića na dekoraciji poput rama za sliku ili poslužavnika, pletene korpice, saksije za cveće i osveživači prostorija sa mirisom koji podsećaju na leto su ono što karakterišu ovu kolekciju. Sve deluje lepršavo, cvetno, nežno i opuštajuće. Uz ovakve detalje otvorili ste vrata lepom vremenu, a i raspoloženju! Opremi svoju terasu ili baštu ovakvim detaljima, prepusti se i upijaj zrake sunca.

INDUSTRIAL CHIC

Za one koji vole miks urbanog i elegantnog stila. Ovde preovladavaju tamniji tonovi i bezvremenski tandem crno-bela kombinacija. Zlatni i bakarni detalji, kao što su slike na zidu, posude za kafu, pa čak i kupatilska galanterija nije klasična na kakvu smo navikli. Proizvodi su obogaćeni metalnim delovima, kao što su police, činije i stalci za cveće. I uvek primećeni veliki satovi na zidu koji dominiraju. Ukoliko voliš kada je tvoj dom malo drugačiji, ova kolekcija je za tebe kao stvorena!

TROPICAL PARADISE

Na sam naziv, lice nam se ozari i kao da već čujemo neku laganu muziku, pirka vetrić i uživamo na suncu. Zašto taj osećaj ne bismo uneli u naš dom? Uz Tropical paradise kolekciju, koju možete da pronađete u Emmezeti i to je moguće. Sve je šareno – od dekorativnih jastučića, torbi za plažu, pa do činija za sladoled. Svuda su motivi lubenice, ananasa i papagaja. Čak je i drška od šolje za kafu u obliku flamingosa. Pronaći ćete drvene dekoracije za zid sa zanimljivim natpisima i putokazima za tropske destinacije. A kada smo već kod tropskih destinacija, opremite se zanimljivim dušecima za kupanje u obliku krofne, lubenice ili flamingosa. Ukombinujte žuti ili roze šešir uz pletenu torbu za plažu ili rashadnu torbu koja je odlično rešenje jer vam je osvežavajuće piće uvek pri ruci. A naravno, ima ih u mnogo letnjih i veselih dezena. Tu igri nema kraja!

SEE BREEZE

Ljubitelji morskih dekoracija će se oduševiti! Slike mora, plaža, peska, zalaska sunca, dekoracije u obliku školjki, riba, svetionika, sidra, jedrilice... Osim kao dekoracija, pomenute motive pronaći ćete na tanjirima, peškirima, lanternama, dozama za kafu, otiračima i slično. Naravno, boje koje preovladavaju su svetlo i tamno plava, bela i poneka crvena da razbije monotoniju. Opremite terasu, spavaću sobu ili bilo koji kutak u morskom stilu. Svuda je dobrodošlo malo letnjih motiva da pobegnete od svakodnevnice i uživate u mreži za ležanje sa šoljem kofe sa dezenom talasa i morskih zvezdi. Neka more dođe u vaš dom!

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!