locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Najbolji pokloni za slave

Objavljeno: 2021-10-21 11:25:46
Kategorija: Blog

Stigla je jesen, a to je period koji nas asocira ne samo na suvo lišće bakarnih boja, početak škole već i na dobro poznat period slava. Mnogi od nas slave slave u sklopu svojih porodica, dočekuju goste, drage prijatelje i rodbinu, dok se sa druge strane mnogi od nas se nalaze u ulozi gosta. Iako volimo da provodimo vreme u krugu ljudi koji su nam dragi i radujemo se toplini doma i gostoprimstvu domaćina kod kojih idemo, uvek nam zahtevan zadatak ostaje: Kako odabrati adekvatan poklon? Flaša crvenog vina, kafa, čokolada ili kutija domaćih kolača je uobičajen dar za domaćine, ali ukoliko želimo da im ostane nešto za uspomenu, moramo razmisliti dobro. Želimo da vam damo par interesantnih predloga koji će vam možda biti inspiracija za poklone za predstojeći period slava.

Tanjiri i servisi za jelo, posuđe za pripremu hrane – praktičan poklon koji svaka domaćica želi

Ukoliko nemate ideju šta bi ste odneli na poklon u neku domaćinsku kuću, sigurno nećete pogrešiti ukoliko ponesete tanjire ili servise za jelo. Tanjiri mogu biti vrlo interesantan poklon pogotovo ako su različitih dezena i oblika. Ukoliko volite klasične tanjire, okruglog oblika budite slobodni te potražite neke sa interesantnim dezenom koji će im dati određenu notu modernog izgleda. Možete potražiti tanjire nepravilnih oblika, a koji će postavljeni dati posebam šarm trpezi, stoga mogu biti vrlo jednostavan ali opet upečatljiv poklon. 

Ako je vaša domaćica neko koga baš dobro poznajete i znate da joj je baš to neophodno u kuhinji, vaš izbor mogu biti kvalitetne šerpe ili tiganji. Praktični pokloni koji svakoj osobi koja voli da priprema hranu i uživa u kulinarskim đakonijama su neophodni. Odaberite posuđe u pastelnim bojama, koji su apsolutni trend ove sezone, svakako je nesvakidašnji poklon i pristajaće svakoj kuhinji u kojoj se nađu.

Mali kuhinjski aparati različitih namena-  koristan poklon, a koji uvek nedostaje u svakom domu

Mali kuhinjski aparati su svakako deo svake dobro opremljenje kuhinje, i nekako se čini da uvek neki nedostaje. U ovoj kategoriji proizvoda je dobra stvar jer postoji širok izbor proizvoda različite namene, koji su odlični pomagači u kuhinji. Budite inspirisani poklonite toster, odnosno aparat za pripremu vafla, poznatim kao Bakin kolač. Svaka domaćica ga rado priprema, a ukućani obožavaju ukus mekog vafla, polivenim medom koji asocira na detinjstvo. Kako period slava pada u period koji nam donosi hladnije vreme, gde se više konzumiraju čajevi i citrusno voće, nećete pogrešti ukoliko poklonite cediljku za citruse ili kuvalo za vodu. Složićete se da nema lepšeg ukusa od sveže isceđene pomoranže, kao ni lepšeg mirisa, od mirisa čaja koji se širi domom u hladnim jesenjim danima.

Vaze i činije - elegantan poklon koji oplemenjuje prostor

Nekako svi smo vrlo kreativni kada je potrebno da dekorišemo dom, stoga najviše volimo da biramo i poklanjamo poklone  namenjene dekoraciji doma. Ove sezone su oversize vaze postale "must have" u svakom domu. Upečatljive su, jedinstvene su i vrlo nesvakidašnji poklon. Ukoliko znate koje boje dominiraju u prostoru, možete izabrati vazu kao detalj koji će se vrlo lako uklopiti, jer postoje u različitim bojama, oblicima, pa i u veličinama. Nećete pogrešiti u to smo sigurni, ali ukoliko niste toliko smeli, opcija u vidu činija ili čaša su takođe vrlo dobar izbor.

Emmezeta poklon kartica- idealan poklon koji će se svakom dopasti

Na posletku, ukoliko ne želite da razmišljate da li će se nekom dopasti vaš poklon, da li ste napravili pravi izbor, najbolje je u tom slučaju odluku prepustiti domaćinima. Uz flašu vina i bombonjeru, poklon kartica je idealan izbor koji će se svima  bez sumnje dopasti. Napunite budžet koji smatrate pogodnim i uputite domaćina sa poklon karticom u Emmezetu da izabere baš onaj poklon koji želi!

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!