Nezaboravan poklon za njega

Način na koji nekome osmislite i date poklon je uspomena koja traje zauvek!

 

Sobzirom da je muška populacija ponekad čudnjikava po pitanju dobijanja poklona, predložićemo vam par načina kako da postignete da se oseća posebno, probudićete u njemu onaj dečački istraživački duh i istinski ga razveseliti.

 

Jedinstveni i kreativni načini poklanjanja poslužiće za bilo koji poklon i priliku - rođendan, poklon za godišnjicu ili možda novogodišnji poklon.

Organizujte „lov na blago“, tragove za poklon iznenađenja, ili složite slagalicu odnosno zagonetku, gde će rešenje biti poklon! 

LOV NA BLAGO

 

Uz malo organizacije poređajte tragove za poklon iznenađenja od jedne do druge lokacije, ili prostorije u domu.

 

Konačni trag može da ima uputstvo gde se nalazi neki novi gadget koji će ga oduševiti.

SLAGALICA

 

Nacrtajte sliku ili je odštampajte, potom isecite makazama u raznim oblicima, tako da se delovi spajaju poput slagalice.

 

Slika ili fotografija može da bude slika stvarnog poklona ili samo reč, poruka odnosno trag do mesta gde se skriva njegov novi aparat za brijanje ili aparat za masažu, koju želi već neko vreme.

AKO ŽELIŠ, ZASLUŽI GA

 

Ovo je takođe jedan od zabavnih načina „predaje“ poklona!

 

Možete da mu date popis "stvari" koje treba da učini da bi dobio svoj poklon ili trag gde se on nalazi.

 

Kada ispuni sve zadatke iznenadite ga super cool električnim roštiljem ili možda setom čaša za pivo.

PITALICA

 

Za one koji vole da budu malo kreativniji i traže izazove, možete da ih naterate na razmišljanje!

Napravite zabavnu zagonetku ili pitalicu koju treba da reši.

 

Odgovor na zagonetku neka bude upravo njegov poklon. Na primer „Nikola Tesla je prvi razvio i objasnio način proizvodnje njegovih frekvencija pomoću kojih ga čujemo svaki dan, što je to?“ 

EMMEZETINA POKLON KARTICA

 

U ovom pomalo haotičnom vremenu, u nedostatku inspiracije, poklonite Emmezetinu poklon karticu, tako da draga osoba može da kupi baš nešto po svojoj želji, ali taj poklon predstavite na totalno zabavan način, koji će pružiti nezaboravnu uspomenu!

Jer kada poklanjate nešto na jedinstven način, bez obzira o kakvoj vrsti poklona se radi, to poklon čini još posebnijim.