locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Noviteti ove jeseni: Crni žičani dezeni

Objavljeno: 2020-05-29 10:01:11
Kategorija: Blog

Element industrijskog dizajna koji u poslednje vreme dominira enterijerskom scenom: žičani dekorativni elementi u tamnim bojama.

Novi trend govori o lakoći materijala, prozračnosti ali i industrijskoj strukturi. Isprepleteni poput kaveza ili metalnih ograda ovi elementi su našli bogatu primenu u uređenju doma.

1. Spoj materijala

Industrijski stil kombinuje više materijala poput drveta i metala. Neobrađene površine, oskudno dekorisane. Tu su oblici koje biste prvo našli u magacinu ili pogonu u proizvodnji kao palete, kaveze ili ograde... Njihovi oblici i konstruktivni elementi uzeti su kao inspiracija, koja sada prožima i enterijere kuća.

Moderna dnevna soba obiluje drvenim tonovima isprepletenim metalnim detaljima. Idealan spoj topline i hladnoće, soba ostaje u ravnoteži. Crni detalji se ističu i daju poseban izgled sobi gotovo karakterističan.

U Emmezeti možete nabaviti klub stočić Floyd po ceni 15.999 din. i žičani svećnjak Metal square po ceni 899 din.

2. Preplet

I spavaću sobu možeš da učiniš zanimljivom, primenom istih materijala u različitim detaljima. Metalna žica u svojoj savitljivosti daje drugačije oblike koji se mogu primeniti. Različit preplet crnih žica dodatno razigrava prostor, poput kombinacije rama kreveta i dekorativnih korpi. Dajte sobi originalan izgled. Jednostavni, minimalni elementi sa velikim efektom.

Metalni krevet Alice pronađi u Emmezeti po ceni 18.499 dinara, kao i ukrasnu korpu Happy 999 din.

3. Praktičnost

Dekorativan kavez može ti poslužiti kao zidna polica u kuhinji, ali i u drugim prostorijama. Njegova struktura zgodna je za kačenje sitnica i sa bočnih strana. Istu policu možeš da držiš i na radnoj površini, funkcije su višenamenske. Probaj nešto novo i drugačije, što će enterijer istaknuti u odnosu na druge. Još kada i druge dekorativne predmete ukombinujete u industrijski stil, to je kompletna priča.

Policu Wire možeš kupiti po ceni 2.499 dinara.

4. Organizcija

Male stvari skladno upakovane čine naš prostor organizovanim. Razne ukrane posude i kutije pomažu nam da nam život bude lakši. Ima ih u toliko dimenzija i stilova, ali sada biramo industrijski motiv kaveza u koji možete smestiti sve potrebne stvari, koje svakodnevno koristite. Uklapaju se u sve i daju poseban efekat površini na kojoj se nalaze.

Žičani organizator u Emmezeti košta 699 din.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!