locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Predlog za baštensku oazu u domu!

Objavljeno: 2023-03-23 14:06:28
Kategorija: Blog

Proleće je stiglo, radujemo se lepom vremenu i uživanju na otvorenom. Da bi se što pre prepustili čarima sunčanih dana, opremite kutak na otvorenom na vreme, bilo da je reč o malim gradskim terasama ili većem prostoru u dvorištu. Emmezeta ima široku ponudu baštenskog nameštaja koji može da se uklopi u različite veličine prostora i da prati sve vrste stilova.

Ukoliko imate terasu manje kvadrature izaberite lagan, sklopivi nameštaj, poput baštenske stolice ili sklopive fotelje. Nameštaj ne mora da bude samo praktičan, Emmezeta ponuda je prilagođena svim ukusima. Oplemenite ambijent sa stolom interesantnog mozaika, oblih, zavodljivih linija i stvorite pravi šarm francuskih balkona. Idealno za jutarnji doručak uz kafu i kroasan ili možda večernji zalazak sunca uz romantičnu večeru i vino.

Za veće prostore pod vedrim nebom mogućnosti su raznolike, a najčešće za oko prvo zapadnu baštenske garniture, baštenski setovi ili viseće ljuljaške. Baštenske garniture su omiljeni komad nameštaja na otvorenom jer su udobne, napravljene od materijala visokog kvaliteta, stoga su idealne za duga uživanja u lepom vremenu. U Emmezeta ponudi stilski raznolikog baštenskog nameštaja mogu da se pronađu baštenski setovi od metala, drveta, plastike ili PVC ratana. Bez obzira od kog su materijala napravljeni ovi, setovi stvoriće pravu oazu za relaksaciju u bašti ukoliko ih ukombinujete sa visećom ljuljaškom i cvećem raznolikih boja.

Emmezeta baštenski nameštaj je napravljen od FSC drveta, što znači da se poštuje “zlatni standard” etičke proizvodnje, jer okruženi prirodom treba da živimo u skladu sa njom. Materijal od koga se nameštaj proizvodi potiče od održivih šuma i strogo je kontrolisana njegova obrada i proizvodnja. Cela inicijativa je nastala kako bi se sprečila eksploatacija, a radi zaštite šuma i životne sredine.

Ukoliko ste pravi zaljubljenici u baštenski nameštaj, možete da ga uklopite u ambijent koji će biti vaša relaks zona tokom cele godine u domu. Baštenski nameštaj je kvalitetan nameštaj modernog dizajna koji uz odgovarajuću dekoraciju stvarno daje nesvakidašnji izgled, stoga će se lako uklopiti u različite trendove uređenja poput boho, skandi, minimalističkog ili industrijskog stila. Odaberite baštenski nameštaj koji ispunjava vaše želje, posetite prodajne Emmezeta centre u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Čačku ili za više inspiracije posetite www.emmezeta.rs

Za više inspiracije posetite www.emmezeta.rs i pretplatite se na naš newsletter!

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!