locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Sajam nameštaja u Emmezeti!

Objavljeno: 2020-11-10 14:28:04
Kategorija: Blog

Sajam nameštaja se ipak održava! Da bismo te uverili u to, poseti Emmezeta centre u periodu od 10. do 15.11. i sigurni smo da ćemo ispuniti tvoja očekivanja! Veliki izbor nameštaja, ali i tehnike i dekoracije pronaći ćeš na jednom mestu uz velike popuste!

Pored toga, Emmezeta centar u Beogradu je pripremio nešto potpuno drugačije! Štandovi će biti postavljeni u nešto malo drugačijem duhu, nego što očekuješ. Možemo samo da otkrijemo, da će to biti savršena prilika da se pronađeš u Emmezeti!

Evo male najave...

 

1. Spavalica

Sa mnom se najbolje mašta, odmara i ćuti. Ako ti je potreban prijatelj koji dobro sluša, smiruje te i sa kim voliš da odmaraš, to sam ja! Naše prijateljstvo je kvalitetno, i nikada ne škripi!

 

Koji dušek mi odgovara? Koju dimenziju kreveta da odaberem? Kakvu boju ormara i noćnog stočića je najbolja za spavaću sobu? Da li da kupim krevet sa uzglavljem ili bez?

Na sva ova, a i druga pitanja odgovore možeš da pronađeš baš u Emmezeti. Stručno osoblje je tu, da ti pomogne u odabiru i da zajedno dođete do rešenja. Još lepša vest je da u periodu od 13. do 15.11. možeš da iskoristiš popust od 20% na spavaće i dečije sobe.

2. Gladnica

Potraži me ako voliš da ručkaš u društvu! Udobno se smesti i uživaj! I ne brini, ne brojim zalogaje.

 

Ako si tip koji obroke posmatra kao vid rituala ili tradicije, sigurno ti je važno kakav će biti trpezarijski sto i stolice. Okrugli, pravougaoni, barski... Da li će stolice biti tapacirane, sa rukonaslonima ili sklopive.
Veliki izbor trpezarijski i barskih stolova i stolica pronađi na popustu od 20% od 10. do 12.11.

3. Radilica

Toliko sam udobna, pa i posao deluje zanimljiviji. Na mene uvek možeš da se nasloniš. Sa mnom se ne vrtiš u krug, već si uvek na visini zadatka.

 

Period iza nas, zaista nas je „opomenuo“ da je dobro imati kod kuće udobnu radnu stolicu. A i ako zafali, za gosta više, imaš rešenje. Veliki izbor kancelarijskih stolica potraži ovde, i pronađi neku po svojoj meri.

4. Laganica

Zen je moje drugo ime. Ako voliš duge priče, mekane jastuke, da je sve potaman i natenane, pravim ti mesto.

 

Svako od nas voli da se u toku dana bar malo opruži i odmori. Uz knjigu, kafu, film... malo manje ili malo više. U svakom slučaju, mora da bude udobno. Zbog toga je idealni momenat da iskoristiš popust od 20% na izbor garnitura za sedenje u periodu od 10. do 15.11.

5. Lepotica

Nisam narcis, ali sam uvek u centru pažnje. Svi pogledi su upućeni meni, ali ja se ne bunim. Ovakvog izgleda, možda i zaslužujem.

 

Pri uređenju enterijera, uvek prvo biraj dominantan komad nameštaja, a zatim ostale detalje poput ukrasnih jastuka i zavesa. Da li će to biti fotelja, ugaona garnitura ili trosed, na tebi je da odabereš, a na nama da ti obezbedimo popust, da i to realizuješ!

6. Romantikica

Na mene Kupidon nije štedeo strele. Sve oko mene je lepršavo, magično i romantično. Čak su mi i rukice u obliku srca. Kod mene uvek ima mesta za ljubav. Koliko fioka, toliko ljubavi.

 

Za odlaganje slika, knjiga, nakita, garderobe, cipela i ostalih detalja, ormarića i komodica nikad dosta. Uklapa se u svaki ambijent – od hodnika, kupatila, do dnevne sobe. U Emmezeti, na popustu od 20% u periodu od 10. do 15.11. pronađi veliki izbor komoda, noćnih ormarića i cipelarnika.

7. Kafedžijica

Stane mi 10 kafa na dan! Ali nije mi dosta, uvek može više! Od troseda do dvoseda, od dvoseda do fotelje, i tako u krug uz društvo...

 

Kada se pomene kafa, pored nje, mnogima je asocijacija druženje i atmosfera koju ona podrazumeva. Uglavnom se društvo okuplja za klub stolom u dnevnoj sobi. A gle slučajnosti, od 13. do 15.11. važi popust od 25% na klub stočiće!

8. Klaberica

Samo glamur i sjaj u noći! Moj separe uvek okuplja najjaču ekipu! Pridruži nam se i ti, i uvek ćeš imati na koga da se osloniš.

 

Za garsonjere i manje prostore, idealno rešenje je barski sto. Osim što deluje moderno, zaista je praktičan i ne zauzima puno prostora. Ti samo odaberi boju, materijal i dimenziju. I ne zaboravi, popust od 20% iskoristi od 10. do 12.11.

Vidimo se u Emmezeti na Sajmu nameštaja!

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!