locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Samo najbolje za nju

Objavljeno: 2020-11-24 11:08:51
Kategorija: Blog

Svaka žena zaslužuje najbolje. Bez obzira kupujete li poklon za suprugu, devojku, mamu, sestru, prijateljicu ili ćerku, dobar poklon izmamiće joj osmeh na lice i razveseliti je.

Ako ste pod velikim stresom u nadi i potrazi za savršenim poklonom - Emmezeta je tu da vam pomogne i  otkloni stres, inspiriše vas, pa na kraju ponudi vam onaj idealan poklon, koji ste dugo tražili. Psiholozi su odavno fascinirani temom poklanjanja, pogotovo kada pričamo o ženama, to je analogija na mnoge važne ljudske osobine: kako vidimo druge, koliko nam je do nekoga stalo, na koji način pridajemo vrednost stvarima, naše sposobnosti odlučivanja i našu sposobnost empatije. Bez obzira na priliku, poklanjanje je svojevrstan društveni ritual, koji zahteva pažljivo razmišljanje i odabir.

U Emmezetinim predlozima poklona pronaćićete ponešto za svakoga, a isto tako pronaćićete ponešto za svačiji budžet. Rođendan, Nova godina ili neka druga prilika, pregledajte ideje za poklone, inspirišite se i pronađite nešto što će odgovarati baš njoj!

BEAUTY

 

Neka se oseća posebno.

 

Zašto joj ne poklonite doživljaj najudobnijeg i opuštajućeg spa tretmana u svom domu?

 

Zavirite u naše predloge i napravite za nju mali paketić opuštajućih kristala za kupanje, mirisnog difuzora i najmekšeg bademantila na svetu.

 

Kao i svaka žena u svom kupatilu ima pregršt kremica, ulja, mirisnih losiona, a da li znate da sva kozmetika treba da se lepo organizuje, jer svakodnevno se koristi i zato je bitno da je lako dostupna.

 

Dobar neseser ili ukrasna korpa za čuvanje sitnica je uvek poželjan, ali i praktičan poklon kojim će se obradovati!

 

Zavirite u naše ostale predloge, i sami ćete se oduševiti!

DEKORACIJE ZA DOM

 

Žene su vizuelna bića!

 

Tako da sa poklonom poput pažljivo odabranog rama u koji ćete postaviti neku vašu zajedničku fotografiju ili možda lepim ogledalom, koje će se uklopiti u njen enterijer, sigurno ne možete da pogrešite.

 

Naravno tu je još pregršt ideja poput dekoracija, mirisnih sveća, prelepih slika , meka ćebad, predlozi će vas inspirisati i pomoći vam prilikom odabira.

KUVANJE

 

Nekada se govorilo, pokloniš li ženi nešto za kuvanje ili kuhinju uvredićeš je.

 

E pa upravo suprotno!

Sa našim predlozima poklona želimo da joj olakšamo i ubrzamo kuvanje, kako bi što manje vremena morala da provodi uz šporet.

 

Nema idealnijeg poklona od naših pametnih kuhinjskih aparata poput multifunkcionalnih kuvala, koja mogu kuvati brzo ili sporo ili recimo kuhinjskih robota pored kojih vam više ne treba 15 različitih uređaja, koji samo oduzimaju dragoceno mesto, ali i vreme...

 

Poklonite joj aparat za kafu, aparat za sladoled ili bacite oko na pregršt ostalih ideja dostupnih svakom budžetu.

GADGETI

 

Ako znate da tokom više godina sakuplja neke omiljene gadgete, možda se pravi odgovor nalazi baš ovde.

 

Super moderan pametni sat, elegantna torba za laptop, nove bluetooth slušalice ili može bežični punjač?

 

Raspitajte se o njenim željama, sigurno postoji neki uređaj koji još nije deo njene „kolekcije“, kliknite na naše „gadgete“ i evo odgovora!

EMMEZETA POKLON KARTICA

 

Budimo realni, koja žena ne voli da dobije mogućnost da sama odabere tačno ono što ona želi?

Na kraju krajeva, to će biti definitivno bolja opcija od brzinski i loše odabranog poklona, koji joj se možda neće svideti.

Zato trk u svoju najbližu Emmezetu po poklon karticu, gde vas čeka taj mali slatki paketić rešenja vaših dilema.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!