locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Spa kutak u kupatilu

Objavljeno: 2021-02-17 09:52:48
Kategorija: Blog

Užurbani način života, stres na poslu ili kod kuće, obaveze – sve to utiče na naše psihičko zdravlje i stanje u kom se nalazimo. Pronađi onih 30 minuta u danu kada ćeš se posvetiti samo sebi. Hoće li to biti pre odlaska na posao, nakon dolaska sa posla ili možda nakon što svi ukućani odu na spavanje – ti biraš.

Društvene mreže prepune su slika luksuznih kuća ili stanova, sa saunom i ogromnim kupatilom. Iako mnogi od nas ne žive tako, to ne znači da mi ne možemo imati svoj spa kutak u kupatilu.

Ukoliko u kupatilu imaš kadu, odličan dodatak je drvena polica. Na nju odloži šampone, gelove za tuširanje i slično, ali i čašu vina. Drvo će kupatilu dati dašak topline i prirodan izgled koji nas podseća na wellness centar. Za one koji imaju tuš, kupatilski tepih je obavezan. Bićeš bez brige da li ćeš se okliznuti, lako se održava i biće odličan dodatak u tvom zen kutku. U tuš kabini ili kadi, na zid okači organizator u koji možeš da posložiš kozmetiku koju koristiš prilikom kupanja.

Na kupatilski ormarić stavi dozer ili držač za sapun i držač za četkice iz istog kompleta. U ormarić i na policu postavi organizatore i staklene posude u koje ćeš složiti kozmetiku, vatu, šminku i slično.

Dodaj čupavi i mekani kupatilski tepih zbog kojeg ćeš imati osećaj kao da stojiš na oblaku. Nove peškire postavi na kupatilski stalak koji može biti drveni ili metalni. Drveni dodaci za kupatilo i mirisne sveće uneće zen magiju u kupatilo iz koje nećeš poželeti da izađeš.

Zbog velike količine vlage, prirodne biljke ne mogu najbolje uspevati, ali zato možeš naći odlično dekorativno cveće koje izgleda vrlo realno i nećeš imati brige oko zalivanja. Zelenilo u kupatilu donosi pomalo tropic atmosferu, a mirisne sveće, difuzori i štapići će je dodatno naglasiti.

Osveži kupatilo novim setom za tuš i zavesom. Odlična promena može biti i nova rasveta sa prigušivačima (dimmerima). Ogrni se mekanim ogrtačem i uživancija može da počne.

Ovim trikovima svoje naizgled obično kupatilo pretvori u najlepši spa kutak gde ćeš poželiti da ostaneš što duže. Dozvoli sebe svojih pola sata mira i uživancije, a mi garantujemo da će ti jutra biti bolja, dani lepši i noći lakše.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!