locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Top 5 ideja za novogodišnje dekorisanje doma

Objavljeno: 2020-11-04 14:21:46
Kategorija: Blog

Svake godine u ovo doba kažemo „Zar se već bliži kraj godine?“ To znači da su nam Božić i Nova godina pred vratima. A s obzirom na izazove koje nam je ova godina priredila, sigurni smo da se svi, više nego ikad, jednako veselimo njenom kraju i nadamo što lepšem početku. Ništa ne može da zameni čaroliju ukrašavanja doma uoči praznika, zato se prepustite i potrudite da uživate u svakom trenutku. :) 

Emmezeta je pripremila 5 čarobnih novogodišnjih tema uz koje će svako sigurno naći nešto baš za sebe.

 

TRADICIONALNA NOVOGODIŠNJA BAJKA

 

Unesi malo čarobne i tople atmosfere koristeći crvenu i zelenu dekoraciju, jer su one uvek dobitna kombinacija. Iako se praznični običaji razlikuju u delovima sveta tradicionalne novogodišnje dekoracije su bezvremenske i jednostavno neodoljive. Kuglice, girlande, irvasi, ukrasni jastučići, crvene mašnice, šolje, tanjiri i činije sa zimskim motivima, crvene i zelene mašne i neizostavne lampice.... Da li je to dovoljno da kažemo? Verovatno ne, zato pogledaj ovde i inspiriši se ponudom „Tradicionalne novogodišnje bajke“.

SJAJNA RASKOŠ

 

Zlatna i srebrna, zapravo, sve što sjaji zauvek ostaje kao paleta koja je najlogičniji izbor za božićne i novogodišnje praznike. Nezaobilazni detalj su svakako lampice. Samim boravkom u prostoriji u kojoj svetlucaju lampice daju osećaj praznične atmosfere. Pored njih, tu su i dekoracije koje će uveličati prazničnu trpezu - tanjiri, tacne, stolnjaci sa raznim motivima i svetlucavim linijama, kao i elegantni visoki svećnjaci. Baš takav je i čitav predstojeći period – sve je sjajno, elegantno i glamurozno.

ZIMSKA ČAROLIJA

 

Bela i srebrna, uz dodatak ledeno plave boje savršena su kombinacija kada želimo da stvorimo snežni ugođaj u domu. Daj mašti na volju i poigraj se dekorativnim figuricama poput polarnih medveda, jelena i pingvina. Izaberi jelku sa belim pahuljama, ili pak čitavu belu jelku, zašto da ne? Ispod nje dodaj beli čuvapi tepih, i okiti je sa što više staklenih kugli, girladni i irvasa. Tu su i malo drugačiji ukrasi poput eskimske kuće, sanki, klizaljki i krila. Zar sve ovo ne zvuči kao da smo već na severnom polu? A kako bi se i najmlađi zabavili, nabavi veštački sneg u spreju i zabava može da počne.

RUŽIČASTI PRAZNICI

 

Razmišljate da ove godine napravite nešto drugačije, malo manje tradicionalno? Zašto to ne bi bila roze Nova godina? Davno je iza nas period kada su isključivo zelena i crvena boja označavale sezonu Božića i Nove godine. Zaviri u naše ružičaste praznike i inspiriši se! Roze jelke kao iz neke bajke, dekoracije poput ruža, nežnih leptira, plišanih poklona, mašnica... i sve to u neodoljivim nijansama roze boja. Mogućnostima zaista nema kraja za pravu nežnu novogodišnju magiju.

MODERAN BOŽIĆ

 

Ovaj vid dekorisanja idealno je rešenje za sve one koji su pristalice minimalizma. Raduju se praznicima, ali ne vole da im dnevna soba doživi ogromnu transformaciju i pretrpanost. Emmezeta je mislila na sve, pa je tako pripremila dekoraciju u sivim, tamno zelenim, belim, crnim i neutralnim tonovima, koji se savršeno uklapaju sa drvenim detaljima. Uživajte u ukrašavanju doma u pomenutim bojama, i sve će nekako biti umereno, potaman, ali i elegantno.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!