locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Šta je trend 2019. i pronađi ga u Emmezeti!

Objavljeno: 2020-06-01 12:53:52
Kategorija: Blog

Stručnjaci dizajna postavili su standarde i ideje uređenja enterijera za 2019. godinu. Evo šta je u trendu i šta očekujemo kao nove hitove za 2019!

1. ZELENA BOJA / Prirodni materijali

Rešeno je! Boja 2019. je zelena! Zato krupne komade nameštaja uzmite u prirodnim tonovima i bojama. U 2019. su atraktivne sofe u zelenoj boji prirode, jer prostor u vašem domu osvežavaju poput biljke. Unose vedrinu i mirnoću koja pleni i čini da se osećate zdravije. U hladnim zimskim danima evocira nas i priziva proleće, pa tako utiče na raspoloženje i pozitivnu energiju. Ove godine poigrajte se psihologijom boja u prirodnim tonovima.

Emmezetin predlog je Metropolitan dvosed po ceni 32.999 dinara i fotelja po ceni 23.999 dinara.

2. ZDRAVLJE I BRIGA / EKOLOŠKI ASPEKT

U 2019 smo ekološki osvešćeni. Koristimo nove materijale, recikliramo i svesni smo brige o prirodi. Koristimo zdravu ishranu i to prenosimo u našu životnu rutinu. Sve stavri oko nas podstiču nas da ne zaboravimo brigu o prirodi, pa se to prenelo i na dekoraciju doma. Kuhinjski tekstil u Emmezeti podseća nas na organsku hranu, prirodne bašte i korišćenje začinskog bilja. Potraži u Emmezeti program Scarlett koga čine podmetačkorpu za hlebkuhinjsku rukvicukuhinjsku krpunadstolnjak  i kecelju.

3. SMELOST / MAKSIMILIZAM

Maksimilizam je zastupljen u enterijerima gde su pomešani različiti elementi stilova, koji zajedno izgledaju skladno, udobno i atraktivno. U maksimilističkim enterijerima nalaze se antikviteti, retro i moderne stvari, neobične i jedinstvene, baš sve na jednom mestu. Pomešanost stilova i maksimilizam u prostoru nužno ne čine pretrpanost istog. Već otkrivaju toplu atmosferu i dobrodošlicu. Zato je poželjno kombinovati rustičnu komodu Charlene po ceni od 45.999 din. sa modernim jastukom Splendid po ceni 3.999 din. Tu je i retro rasveta u vidu stone lampe Goldie po ceni 3.499 din. Različitosti se privlače i ovog puta govore jedinstvenim stilom kojim odiše tvoj dom.

4. KOMPAKTAN / SLOŽIVI NAMEŠTAJ

Usled ograničenog prostora uvek treba dodatnog mesta za odlaganje. Ormari koji su kompaktni, praktični, a pri tom izgledaju kao celina su pun pogodak u 2019! Elemente raspoređuješ i dodaješ kako želiš, a uvek izgledaju kao skladna kompozicija. Kada su jednobojni u neutralnoj nijansi skoro pa su neprimetni u prostoru. Sa elementima koji sadrže ogledala produbljuju prostor i čine ga većim. Dobrim odnosom frontova ormara svoj prostor činiš srazmernim. Mogućnosti su ogromne, zato je Emmezeta preporuka složivi ormar Celle u različitim elementima sa mogućnošću nadogradnje.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!