locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Uravnotežite svoj bioritam

Objavljeno: 2020-08-03 12:56:04
Kategorija: Blog

Ljudsko telo je čudesan mehanizam koji je već stotinama godina predmet istraživanja. Ono funkcioniše kao posledica komunikacije između tkiva i organa. Kada je ta unutartelesna komunikacija u skladu, mi smo uravnoteženi, srećni i motivisani. Imati zdravo i uravnoteženo telo rezultat je stalne komunikacije sistema u organizmu, a stres i umor često su znak da u našem telu nešto ne valja, odnosno da neki od sistema ne „komuniciraju“ na ispravan način.

U užurbanoj svakodnevnici u kojoj danas živimo postoje stalne prepreke koje narušavaju ovu komunikaciju. Radno opterećenje postaje teže, dani su dugi, a ravnoteža organizma sve slabija.

Sigurno se pitate šta je to komunikacija telesnih sistema. Svi sistemi (tkiva i organi) u našem telu međusobno komuniciraju putem telesnih meridijana koji deluju poput komunikacijskih kanala u našem telu. Mnoge alternativne terapije isceljivanja, poput terapije pokreta, meditacije, terapije akupunkturne i prirodnim kamenjem, razvijene su upravo kako bi organizam što ispravnije funkcionisao.

Baš kao što je slučaj sa uspehom akupunkture, Biorytmic linija razvijena je za poboljšanje unutartelesne komunikacije, opuštanje i podmlađivanje celog organizma.

Moć minerala

 

Poznato je da u prirodi minerali poboljšavaju i utiču na klimatsku ravnotežu svojim izolacijskim efektom. U Biorytmic dušecima i zaštitnim navlakama za dušeke nalaze se isti ti minerali, u obliku fino mlevenih čestica, kako bi se postigao isti efekat - harmonizacija vibracija telesnog energetskog sistema radi poboljšanja osećaja ravnoteže. Biorytmic linija tokom spavanja ublažava simptome kao što su stres svakodnevice, umor nakon napornog rada, manjak sna, kao i druge poremećaje komunikacije u telu.

Šta je uopšte bioritam?

Naziv bioritam potiče od grčkih reči bios  – život i rithmos  – ritam. Bioritam je ključan deo tvog života kog verovatno nisi svestan. Da odmah razjasnimo, ovde se ne radi o astrologiji ili numerologiji. Svi imamo dobre i loše dane, trenutke kada se osećamo dobro ili one kada nam ništa ne ide od ruke. Isto tako svi mi u telu imamo ritmičke cikluse poput disanja i otkucaja srca. Postoje tri glavna ciklusa bioritma: fizički, intelektualni i emocionalni.

Fizički bioritam odnosi se na snagu, otpor prema bolestima, sposobnost za rad i funkciju svih organa u telu.

Intelektualni bioritam odnosi se na koncentraciju, logičnost, analitičnost, učenje i sposobnost donošenja odluka.

Emotivni bioritam odnosi se na raspoloženje, osećaje, seksualnost i kreativnost.

Biorytmic linija pozitivno utiče na vraćanje ravnoteže između sva tri bioritma.

Prednosti spavanja na Biorytmic dušeku:

  • Poboljšanje unutartelesne komunikacije tokom spavanja
  • Podsticanje podmlađivanja
  • Smanjenje nivoa stresa tokom sna
  • Opuštanje tela
  • Buđenje uz novu dozu energije i dobrog raspoloženja
  • Poboljšanje telesne ravnoteže i koncentracije

Dakle, bioritam, kao pojam, se odnosi na matematičku funkcionalnost ciklusa u našem organizmu. I bez brige, da bi upoznao i zavoleo Biorytmic dušek ne moraš da znaš matematiku. J

Zaviri u Emmezetinu ponudu Biorytmic linije proizvoda i sam/a otkrij sve benefite koje ti donose.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!