locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Višefunkcionalni nameštaj

Objavljeno: 2021-02-19 14:43:07
Kategorija: Blog

Višefunkcionalni nameštaj u poslednje vreme postao je vrlo popularan. Vodiš borbu sa malim prostorima ili želiš da ugostiš veći broj ljudi – višefunkcionalni nameštaj je odličan izbor za svaki dom, bilo veliki ili mali. Mane ovog nameštaja nećemo nabrajati jer one ne postoje, zato ima puno prednosti.

Konzola ili trpezarijski sto? Zašto ne 2u1? Ovo je komad nameštaja sa toliko opcija i funkcija, da nemamo dovoljno prstiju na rukama da nabrojimo. Na prvi pogled izgleda kao ukrasna konzola na koju možeš da postaviš razne dekorativne predmete, ram sa slikom, mirisnu sveću ili dekorativno cveće. U samo nekoliko poteza, ona se pretvara u sto za četiri osobe, pa ga još jedan potez čini stolom za šest osoba i na kraju zadnjim potezom imaćeš sto za čak osam osoba.

Budući da je rad od kuće postao deo svakodnevice kod većine, odlična solucija je i sklopivi stočić u dnevnom boravku. Neki stočići imaju podizni mehanizam koji omogućava lakši rad na laptopu, pa može da posluži i kao radni sto. Takođe, mališani tu mogu da rade domaći, crtaju i pišu. Nakon završetka rada, stočić jednostavno sklopi, a stvari spakuj u prostor za odlaganje koji se nalazi ispod podiznog mehanizma.

Sigurno se dešavalo da se najave gosti da će doći da prespavaju, a ti shvataš da nemaš nemaš dovoljno ležaja za sve. Više neće biti potrebe za postavljenjem dušeka na pod uz jednostavno rešenje - sklopivi dvosed i trosed...

ili klik-klak kauč na kom može da spava dvoje odraslih ljudi. Većina takvih troseda ima prostor za odlaganje, što predstavlja veliki plus. Odloži posteljinu ili stvari koje ti zauzimaju mesto ili ih ne koristiš često. 

Uz njih se odlično uklapaju fotelje koje mogu da se razvuku u ležaj za jednu osobu. Osim što se dizajnom uklapaju u svaki prostor zbog jednostavnog izgleda i svetlih boja, ovakvi komadi nameštaja su zaista funkcionalni, udobni i odlični kod uštede prostora. Ukoliko odabereš ovakav nameštaj, budi sigurni da nisi pogrešio.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!