locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Za osmeh na njihovom licu

Objavljeno: 2020-11-24 12:39:20
Kategorija: Blog

Poklanjanje bi trebalo da bude zabavno, donese radost i osmeh na lice. Složićemo se, nema lepšeg od osmeha punog zadovoljstva i sreće na licu deteta kada dobije neki poklon. Isto tako mogli bismo da kažemo da je to najzahtevniji uzrast kada je u pitanju odabir baš onog pravog poklona, jer će njihov odgovor uvek biti iskren i daće vam do znanja da li im se sviđa poklon ili možda ipak ne. Zato smo za vas napravili kratki vodič, koji će vam sigurno barem malo pomoći prilikom izbora.

 

Bebe i predškolski uzrast

 

Bebice i nisu nešto izbirljive kada su u pitanju pokloni. Njima je najzanimljiviji deo poklona šuškavi šareni papir, mašnica ili poklon kutija u kojoj nešto lupka.

U ovom slučaju se možemo fokusirati na poklone koji će sa vremenom poprimiti neku sentimentalnu vrednost za dete ali i za roditelje. Nešto što će ostati kao uspomena na prošlost, na sigurnost, bezbrižnost i čistu ljubav.

 

To su pokloni poput mekanih plišanih igračaka, toplog ćebeta ili šarenih zidnih postera koji će razvedriti svaku dečiju sobu. Oni će uz dete ostati godinama i jednog dana biće deo sećanja na detinjstvo.

Predškolci sa druge strane već imaju sposobnost iskazivanja nekih ličnih preferencija. Ali naš savet je da, umesto aktuelnih princeza ili super heroja, koji vrlo brzo izgube dečiju naklonost, poklonite zanimljive, ali u isto vreme korisne, stvari.

Kutije za odlaganje raznih motiva i oblika pomoći će deci (a i roditeljima), da kroz igru stiču naviku pospremanja.

Ukrasni jastučići u obliku rakete ili autića, zeca, oblaka ili slatkog belog labuda savršeni su za maženje, a tepih sa motivom puteva i kolovoza može da postane glavna atrakcija za vreme igre.

Šatori, ukrasni lampinjoni ili čarobni štapići tu su da probude dečiju kreativnost i podstaknu ih da stvaraju svoje priče i nove svetove. Ne kaže se uzalud, mašta može svašta.

A na kraju imamo i jedno praktično rešenje za sve roditelje koji „muku muče“ sa svojim malim umetnicima koji, po zidovima svoje sobe, jaaaaako vole da stvaraju umetnička dela svojim bojama i flomasterima. Zašto ne biste iskoristili jednu iz velikog izbora naših tapeta kao bojanku? Super ideja, zar ne?

Školarci i starija deca

 

Ovde pričamo već o malo zahtevnijem uzrastu kada može da bude vrlo teško izabrati pravi poklon. One malo starije ne bismo smeli „ da uvredimo“ nekim „dečijim“ poklonom, a opet, onim mlađima nije poželjno davati neku preozbiljnu stvar.

Ali naravno da Emmezeta i za takvu dilemu ima pravu stvar.

Rančevi raznih motiva i oblika razveseliće svako dete. Za mlađe tu su preslatki rančevi šarenih motiva i zabavnih oblika, a one malo starije odaberite jedan iz velikog izbora rančeva za laptop računare.

Također, za učenje kroz igru tu su posteri, slike pa čak i tapete edukativnog karaktera, sa prikazima brojeva, karte sveta i geometrijskih oblika uz koje će učenje zasigurno biti puno lakše.

Naravno, jedni od onih sa kojima retko kada možete da pogrešite su razno razni gadgeti. Zavirite u našu ponudu pametnih satova, slušalica, električnih trotineta i ostalih zanimljivih gadgeta koji će sigurno izmamiti osmeh i oduševljenje na licu klinaca.

Ukoliko ne možete da odlučite prilikom izbora pravog poklona, Emmezeta ima asa u rukavu! Poklon kartica! Naravno, ne zavisi od uzrasta deteta, ali naš savet je da pre davanja ovakve vrste poklona, svakako proverite da li se roditelji deteta slažu sa ovim izborom.

EMMEZETA POKLON KARTICA

 

Ukoliko ne možete da odlučite prilikom izbora pravog poklona, Emmezeta ima asa u rukavu! Poklon kartica! Naravno, ne zavisi od uzrasta deteta, ali naš savet je da pre davanja ovakve vrste poklona, svakako proverite da li se roditelji deteta slažu sa ovim izborom.

I jedna sitnica (velikog značaja) za kraj.

 

Čarobna reč? Da, ona postoji.

Pobrinimo se svi zajedno da naša deca primaju poklone otvorenog srca, bez obzira koliko veliki ili mali oni bili i najvažnije od svega, da uvek kažu „Hvala“!

Jer lepa reč putuje daleko.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!