locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Boxspring kreveti za optimalnu udobnost

Objavljeno: 2022-01-17 13:10:43
Kategorija: Blog

Najmoderniji tip kreveta stekao je popularnost "all in one" karakteristikom koja ga razlikuje od svih ostalih modela. Boxspring krevetima nisu potrebne podnice, oni se sastoje od drvenog okvira, odakle i potiče naziv "box", i dva dušeka sa opružnim ili džepičastim jezgrom.

Kreveti bez podnica imaju funkcionalne i ergonomske prednosti u poređenju sa ostalim modelima: povećanu udobnost, veću visinu koja omogućava lakše ustajanje i leganje, potom dugotrajnost i naglašenu estetiku. Tapacirani okviri i visoka tapacirana uzglavlja namenjeni su posebno onima koji vole da provode vreme u krevetu čitajući ili gledajući televiziju.

DIZAJNIRAJTE SOPSTVENI MODEL!

Mogućnost odabira vrste tkanine, boje, šara na uzglavlju i dimenzija baza svakom kupcu u Emmezeti daje predivnu priliku i mogućnost potpunog kreiranja kreveta po sopstvenoj želji. U ponudi je 10 različitih vrsta tkanina, 100 različitih boja, 12 dimenzija baza, 8 dizajna uzglavlja i dve različite visine uzglavlja: ona od 100 cm i od 120 cm. Uzglavlje kao estetska komponenta: mekana podrška za glavu, osim što je udobna, povećava i atraktivnost sobe. Popularna bež nijansa čest je izbor, jer se lako uskladuje sa drugim elementima i detaljima u spavacoj sobi.

 

KAKO ODABRATI PRAVI KREVET ZA SEBE?

Izbor optimalnog kreveta i dušeka individualna je stvar svakog kupca. Najpouzdaniji način je da isprobate udobnost više različitih modela i odaberete onaj u kome ste se najbolje osećali. Neki vole tvrđe dušeke, drugi mekše i svi, zapravo, imaju različite omiljene položaje spavanja, tako da univerzalno pravilo ne postoji. Za kupovinu kreveta važno je izdvojiti dovoljno vremena, jer je reč o vrlo važnom komadu nameštaja, koji se kupuje dugoročno. Boxspring kreveti su ležajevi nove generacije, za koje je udobnost najveća prednost u odnosu na ostale krevete, tako da sa takvom odlukom zapravo ne možete da pogrešite.

DOBRO JE ZNATI

1.      Boxspring kreveti bolje se provetravaju od klasičnih kreveta i omogućavaju prijatniju mikroklimu za spavanje. Za to je zaslužno opružno jezgro čija otvorena struktura obezbeđuje normalan protok vazduha i lakše provetravanje dušeka, eliminišući neprijatne mirise i zadržavanje vlage.

2.      Boxspring modeli dostupni su u različitim dimenzijama kako bi zadovoljili potrebe različitih profila kupaca i korisnika. Osim parova, u njima mogu da uživaju i samci ili jednostavno vlasnici spavaćih soba manje kvadrature.

3.      Boxspring dizajn dostupan je i u varijanti koja nudi dodatni prostor za odlaganje, tako da posteljinu i odeću lako možete da organizujete i pospremite, a da pritom ne zauzimate dodatni prostor u sobi ubacivanjem komode ili nekog drugog elementa.

4.      Za boxspring krevete najbolji su čaršavi sa gumicom, a za premijum udobnost u krevetu standardno se preporučuje posteljina od pamuka ili lana.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!