locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Horoskop za 2021.

Objavljeno: 2021-01-04 10:04:52
Kategorija: Blog

Napisali smo specijalan horoskop za 2021. godinu za sve ljubitelje dobrog enterijera. Evo šta vas čeka u toku godine i koji deo doma ćete opremiti.

Ovan

Neustrašivi i strastveni ovnovi zahtevaju nameštaj u jakim bojama, koji reflektuje njihov jak karakter. Sobzirom na njihovu dominantnost, crvena boja će biti pravi izbor. U 2021. godini ovnovi će se ponoviti crvenim komadom nameštaja, a mi smo za tu priliku izabrali sofu kao zvezdu dnevne sobe.

Bik

Za poznate tvrdoglavce, koji samo razmišljaju o hedonizmu, nameštaj treba da bude udoban. Potom slede opuštena atmosfera i sati provedeni u relaksaciji, zato su prirodni tonovi neophodi. Ove godine bikovi će se ponoviti izuzetno udomnom foteljom. Taman da zamene onu koje se već udubila od neprestalnog sedenja. Otoman u opuštajućoj zelenoj boji prirode je baš ono što im treba da se odmore u 2021.

Blizanci

Blizanci vole promene, dvostrukost, ali su veoma komunikativan i obožavaju druženja. Najrađe to čine u svojoj trpezariji gde su svi okupljeni za trpezarijskim stolom. Zato je 2021. godina obnove, i dodavanja trpezarijskih stolica. Taman dovoljno mesta za odabrano društvo koje uživa do kasnih večernjih sati.

Rak

Poznati romantičari, najviše vremena vole da provode kod kuće u svom komforu. Inspirisani romantikom i emocijama, pastelne boje im savršeno odgovaraju. Uživaju u kuvanju i hrani zato je u ovoj godini kuhinja na redu u kućnom budžetu. Sobzirom na njihov istančan ukus kuhinje po meri će zadovoljiti njihove apetite, da sve bude baš onako kako su zamislili.

Lav

Uvek u centru pažnje, izuzetno ambiciozni i ponosni. Zato vole i svoj dom, koji odiše luksuzom. Obožavaju nameštaj u zlatnim detaljima. U dom će ubaciti još detalja poput taburea, vazi i ogledala, da se dive svom domu. Sitnice će zaokružiti priču jednog raskošnog doma u 2021. godini.

Devica

Najbrižniji znak, obožava detalje i da sve bude usklađeno. Kod devica sve ima svoje mesto i mora da bude na mestu. Obožavaju komode, ormare i sve vrste nameštaja koji dobro dođu za odlaganje sitnica da sve bude uredno. Zato će se 2021. godine ponoviti kvalitetnim ormarom da u njega poslože stvari.

Vaga

Za naše zen majstore u ravnoteži je sve, pa tako i u domu. Znak koji voli estetiku, simetriju i lepe predmete uvek će pronaći pravu meru stvari u domu. Ove godine vage će se fokusirati na stolove oko kojih kruži cela porodica. U ovoj godini utrošiće kućni budžet na kupovinu možda baš klub stolova.

Škorpija

Privatnost na prvom mestu. Pomalo posesivni ali izuzetno odani, pomalo svađalice, ali krajnje intuitivni, važe za savršene ljubavnike. U predhodnim rečenicama objasnili smo sve šta ih čeka u 2021. Jedan ozbiljno dobar krevet da im sa lakoćom prođe godina, u nekom novom zavođenju, koje je na vidiku.

Strelac

Lutalica i avanturista, sa posebnom vizijom života. Veoma druželjubiv i ne drži ga mesto, stlano je u nekom pokretu ili putu. Zato je strelcima potrebna komoda da okače i postave sve što su planirali da obiđu tokom 2021. godine, sve one trofeje sa putovanja.

Jarac

Večito usresređen na svoje ciljeve. Praktično i korisno je ono što je potreba. Cilj je organizovan dom, koji se lako održava. Jarac izuzetno ceni tradicionalne vrednosti pa mu je takav i dom. Preovladava kožna sofa i drveni nameštaj. Zato će 2021. godinu posvetiti potrazi idealne kožne garniture kako bi uveli pozitivne promene u svoj dom.

Vodolija

Duboki mislioci, koji uvek rade suprotno od svih ostalih i sve ono što se ne očekuje. Fluidnost, pomerljivost i bez ograničenja. To je dom kome teže ali i nameštaj. Koriste se moderni materijali najviše staklo i metal. Zato će godinu posvetiti novim opremanjem dnevne sobe, manjom komodom, klub stočićem... Nameštajem koji je manjeg gabarita, a lako pomerljiv da mogu prostor brzo transformisati.

Ribe

Sanjalica sa velikom maštom uvek su puni podrške. Emocije ne manjkaju i nežno se upuštaju u događaje sa velikim srcem. Za sve planove u 2021. godini pored mirnog sna u kome mogu da maštaju sve što požele, potreban im je adekvatni noćni ormarić. Tu će staviti omiljene sitnice i upustiti se u bezbrižan san.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!