Balkon i terasa - male oaze zbog kojih je lakše ostati kod kuće

Kako odjednom prebaciti način rada u kancelariji na rad od kuće, biti proaktivan i efikasan, pisali smo u prethodonom blogu.

Rad i  celodnevni boravak u kući možemo podeliti u više faza.

 

Jedna od prvih je – Napokon predah!

 

Mada,  dugotrajan boravak u kući nije nimalo lak zadatak. Nakon više dana prisilnog „odmora“, ulazimo u drugu fazu gde maštamo o druženju sa prijateljima, šetnji na suncu.

Teško je ostati disciplinovan, jer nakon što ste napravili prolećno čišćenje, pospremili ormare i ispraznili nepotrebne stvari iz fioka, ostaje pitanje –Šta sad?

Idealno je vreme da prizovete  kralja vašeg doma zvanog Balkon ili kraljicu Terasu - ako ste srećnici J

Prebacite se na balkon/terasu, u društvu biljaka koje će vas umiriti svojim zelenilom, uživajte u suncu i jutarnjoj kafi. Pogled je sigurno bolji nego onaj u radnoj ili dnevnoj sobi, a ako je ukućana više, imaćete svoju oazu mira i inspiraciju koja je odvojena od ostatka stana.

Sada ne važi izgovor da nemate vremena!

U trenutnoj situaciji iskoristite sve što je moguće u vašem domu, a ako u potrazi shvatite da nešto ipak nedostaje proverite novosti na našem webshopu.

Evo nekih predloga i inspiracija koje će biti dovoljne za idealan home office na vazduhu, za upijanje sunčevih zraka i uživanje na otvorenom.

Garnitura, set ili sto i stolica

U zavisnosti od mogućnosti, dimenzija prostora, rasporeda...
Ukoliko nemate postojeći nameštaj kome možete promeniti raspored i poigrati se njim, a ne sviđa vam se kombinacija stolica iz dnevnog boravka sa stočićem koji je pred sofom, tu je bogata Emmezeta ponuda baštenskog nameštaja. Najzanimljivije su baštenske stolica koje se mogu kombinovati i za unutrašnji prostor!

Ukrasni/baštenski jastuci

Udobnost je uvek na prvom mestu! Ako vam ipak ne odgovaraju postojeći dekorativni jastuci sa sofe, pronađite svoju savršenu kombinaciju baštenskih jastuka, oni su ipak otporniji i napravljeni za spoljnju upotrebu.

Izdvojili smo za vas!

Biljke

Biljke nam svima popravljaju raspoloženje. Ako ništa drugo ulepšavaju prostor! Na balkonu/terasi smestite prave biljke koje inače krase unutrašnji prostor. Naravno, ako spolja mogu da prežive. Ukoliko ipak takve nemate i niste fan prirodnog cveća, bez brige, imamo u ponudi veštačke biljke koje će upotpuniti vaš prostor.

 

A ručak?

I to je moguće dok boravite u svojoj spoljašnjoj oazi.

U ponudi roštilja pronađite idealan pomagač za pripremu obroka za celu porodicu.

Prijatno, budite proaktivni i uživajte u svojoj oazi!

 

I na kraju - večernje uživanje

Kada se posao završi, zasluženo možemo da odmorimo. Tu je spoljnja rasveta koja će to omogućiti, a za malo romantike tu su mirišljave sveće.  Ukoliko malo zahladni umotajte se u mekano ćebe, pripremite omiljeni napitak i uživanje je zagarantovano!

Idealna spoljašnja dekokracija!