Balkon i terasa - male oaze zbog kojih je lakše ostati kod kuće

Kako odjednom prebaciti način rada u kancelariji na rad od kuće, biti proaktivan i efikasan, pisali smo u prethodonom blogu.

Rad i  celodnevni boravak u kući možemo podeliti u više faza.

 

Jedna od prvih je – Napokon predah!

 

Mada,  dugotrajan boravak u kući nije nimalo lak zadatak. Nakon više dana prisilnog „odmora“, ulazimo u drugu fazu gde maštamo o druženju sa prijateljima, šetnji na suncu.

Teško je ostati disciplinovan, jer nakon što ste napravili prolećno čišćenje, pospremili ormare i ispraznili nepotrebne stvari iz fioka, ostaje pitanje –Šta sad?

Idealno je vreme da prizovete  kralja vašeg doma zvanog Balkon ili kraljicu Terasu - ako ste srećnici J

Prebacite se na balkon/terasu, u društvu biljaka koje će vas umiriti svojim zelenilom, uživajte u suncu i jutarnjoj kafi. Pogled je sigurno bolji nego onaj u radnoj ili dnevnoj sobi, a ako je ukućana više, imaćete svoju oazu mira i inspiraciju koja je odvojena od ostatka stana.

Sada ne važi izgovor da nemate vremena!

U trenutnoj situaciji iskoristite sve što je moguće u vašem domu, a ako u potrazi shvatite da nešto ipak nedostaje proverite novosti na našem webshopu.

Evo nekih predloga i inspiracija koje će biti dovoljne za idealan home office na vazduhu, za upijanje sunčevih zraka i uživanje na otvorenom.

Garnitura, set ili sto i stolica

U zavisnosti od mogućnosti, dimenzija prostora, rasporeda...
Ukoliko nemate postojeći nameštaj kome možete promeniti raspored i poigrati se njim, a ne sviđa vam se kombinacija stolica iz dnevnog boravka sa stočićem koji je pred sofom, tu je bogata Emmezeta ponuda baštenskog nameštaja. Najzanimljivije su baštenske stolica koje se mogu kombinovati i za unutrašnji prostor!

Ukrasni/baštenski jastuci

Udobnost je uvek na prvom mestu! Ako vam ipak ne odgovaraju postojeći dekorativni jastuci sa sofe, pronađite svoju savršenu kombinaciju baštenskih jastuka, oni su ipak otporniji i napravljeni za spoljnju upotrebu.

Izdvojili smo za vas!

 1. Castle baštenski metalni set
  akcija
  11.249,25 din.
  akcija
  akcija
  Akcija traje od 13.7.2020. do 15.8.2020. ili do isteka zaliha.
  14.999,00 din.
 2. Sails baštenski jastuk dvostrani 96x44x5cm zeleni
  akcija
  1.424,25 din.
  akcija
  akcija
  Akcija traje od 13.7.2020. do 15.8.2020. ili do isteka zaliha.
  1.899,00 din.

Biljke

Biljke nam svima popravljaju raspoloženje. Ako ništa drugo ulepšavaju prostor! Na balkonu/terasi smestite prave biljke koje inače krase unutrašnji prostor. Naravno, ako spolja mogu da prežive. Ukoliko ipak takve nemate i niste fan prirodnog cveća, bez brige, imamo u ponudi veštačke biljke koje će upotpuniti vaš prostor.

 

A ručak?

I to je moguće dok boravite u svojoj spoljašnjoj oazi.

U ponudi roštilja pronađite idealan pomagač za pripremu obroka za celu porodicu.

Prijatno, budite proaktivni i uživajte u svojoj oazi!

 

I na kraju - večernje uživanje

Kada se posao završi, zasluženo možemo da odmorimo. Tu je spoljnja rasveta koja će to omogućiti, a za malo romantike tu su mirišljave sveće.  Ukoliko malo zahladni umotajte se u mekano ćebe, pripremite omiljeni napitak i uživanje je zagarantovano!

Idealna spoljašnja dekokracija!