locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Malo kupatilo gde sve ima svoje mesto - kolekcija Aruba

Objavljeno: 2022-07-28 12:29:15
Kategorija: Blog

 

Malo kupatilo u stambenom bloku zahteva veoma dobar raspored. Svaki centimetar zlata vredi. Pravi je izazov urediti enterijer tako da bude ergonomski i praktičan, a da pritom ne bude zatrpan viškom nameštaja, opreme i dodataka. Nema ništa gore od malog i preopterećenog prostora.

Tražite inspiraciju ili ideje kako da funkcionalno ukrasite unutrašnjost kupatila? Obavezno pogledajte Aruba modernu kolekciju kupatilskog nameštaja! Naši stručnjaci su pripremili najzanimljivija rešenja koja će vam pomoći da malo kupatilo pretvorite u carstvo udobnosti i opuštanja. Malo kupatilo u kome je sve na svom mestu nije samo fantazija. Sa Aruba garniturom nameštaja, uređenje malog kupatila biće najmanji problem!

 

 

Kupatilo Aruba - moderan dizajn i bezvremenska funkcionalnost

 

Kolekcija nameštaja za kupatilo Aruba je neobičan set koji impresionira svojim svetlim i modernim dizajnom i jedinstvenom funkcionalnošću. Nameštaj u boji drveta u kombinaciji sa belim ili crnim frontovima stvaraju koherentnu, elegantnu celinu u atmosferi egzotičnog SPA salona.

Pojednostavljeni oblici ormara daju kolekciji lakoću, što je izuzetno važan element dekoracije svake male prostorije, a ne samo kupatila. Zaobljene ivice ormara su suprotne klasičnom nameštaju. Ovaj neobičan oblik kolekciji dodaje izvanredan karakter i šarm. Pored toga, frontovi bez ručki prate najnovije trendove u dizajnu enterijera ove sezone.

 

 

Zašto je vredno posegnuti za nameštajem Aruba?

 

Aruba kolekciju čine stojeći i viseći ormari u različitim varijantama. Raznolikost pojedinačnih modula vam omogućava da sastavite individualni i jedinstveni set i ukrasite bilo koji, čak i veoma mali enterijer kupatila. Dobro osvetljeno kupatilo sa nameštajem Aruba će se promeniti do neprepoznatljivosti i izgledati neodoljivo.

Važno je naglasiti da je Aruba modularni set, što znači da kupac može slobodno da kombinuje pojedine elemente jedni sa drugima, birajući one koji najbolje odgovaraju njegovim očekivanjima i veličini kupatila. Kolekcija Aruba će se svideti svima onima koji traže originalna i moderna rešenja i funkcionalnosti.

 

 

Aruba nameštaj u malom kupatilu - set za jedinstvenu unutrašnju atmosferu

 

Kao što smo ranije pomenuli, uređenje kupatila zahteva dobar raspored pojedinačnih elemenata dekoracije. Kako urediti kupatilo? I kako urediti nameštaj u malom kupatilu? Zlatno pravilo kaže da je pojedine elemente najbolje postaviti na jedan od zidova u kupatilu. Pridržavajući se ovog principa uređenja kupatila, stvorićete udobnu i funkcionalnu zonu.

Oprema kupatila smeštena u jednu liniju odaje utisak koherentnosti i dobre organizacije. Nažalost, postavljanje nameštaja u različite delove enterijera neće dobro funkcionisati u malom kupatilu. Takav aranžman može da zatrpa već dosta malo kupatilo, a onda će i izgubiti svoju funkcionalnost. Može se ispostaviti da će tokom upotrebe neki nameštaj jednostavno stajati na putu. Iz tog razloga preporučujemo da se u malom kupatilu nameštaj nalazi u jednoj liniji.

Raznovrsnost pojedinačnih elemenata Aruba seta će vam omogućiti da rasporedite gornje i donje ormarića po vašim željama. Šta to znači? Evo najzanimljivijih aranžmana!

 

 

Aruba u minimalističkoj verziji - savršen duo za zaista malo kupatilo

 

Aruba je modularni nameštaj, odabirom pojedinačnih elemenata možete urediti potpuno ergonomski enterijer čak i u malim kupatilima. Ne treba nikoga ubeđivati da su moduli veoma praktično rešenje, bez obzira na vrstu enterijera.

Naš prvi predlog je minimalistički set koji se sastoji od dva elementa. Viseći ormar i ormar ispod lavaboa. Iako na prvi pogled može izgledati da je u pitanju prilično skromna verzija sa veoma ograničenim prostorom za skladištenje. U stvari, nakon detaljnijeg pregleda, ispostavlja se da je to izuzetno prostran nameštaj koji je idealan za male prostorije, pružajući optimalan prostor za kozmetiku, toaletne potrepštine, sredstva za čišćenje ili peškire.

Dvodelni set je dobro rešenje za enterijer u kome treba da napravite mesta za kadu ili tuš kabinu.

 

 

Moderno kupatilo sa Aruba setom - savršena kombinacija

 

Naš drugi predlog je set koji se sastoji od četiri elementa. Dva viseća ormarića i velika komoda ispod lavaboa. To je set nameštaja koji savršeno ispunjava raspoloživi prostor.

Jedan od najvažnijih elemenata, bez kojih je teško zamisliti praktično kupatilo, je ormar ispod lavaboa. U ovom kompletu važnu ulogu igra funkcionalna komoda sa dve fioke, koja će uspešno uklopiti kozmetiku.

Drugi element je viseći ormarić, koji pokazuje svoje neograničene mogućnosti u malom prostoru. U njemu možete čuvati sredstva za čišćenje i pranje, kao i sav potreban pribor za negu.

Aruba kupatilski nameštaj će se lepo uklopiti, kako u prostranim i velikim, tako i u malim i udobnim kupatilima.

 

 

Aruba nameštaj u tamnoj verziji

 

Aruba nameštaj sa tamnim frontovima je moderan set koji uključuje: dva viseća ormara i ormar ispod lavaboa, širine 80 cm. Garnituru nameštaja karakteriše veliki kapacitet skladištenja koji se nudi u visećim ormarima. Aruba viseći set je odličan predlog koji će održavati kupatilo čistim. Dobro osvetljenje u kupatilu je takođe neophodno za još lepši izgled nameštaja. Vredi razmisliti o trikovima kako biste što bolje osvetlili unutrašnjost, jer tamni frontovi mogu preplaviti malo kupatilo. Za ovo možete koristiti veliko ogledalo ili staklene police koje reflektuju svetlost, osvetljavajući unutrašnjost. Vredi napomenuti da je tamni nameštaj idealno rešenje za velika kupatila.

Elegantna kolekcija Aruba u modernoj kombinaciji crnih frontova nameštaja, razbijenih hrastovim dekorom, takođe je opremljena belim keramičkim lavaboom.

Još jedna prednost koja povećava udobnost korišćenja Aruba seta je upotreba specijalnog sistema za zatvaranje, zahvaljujući kome je zatvaranje fioka i vrata sporo i tiho, a poseban sistem ih povlači u potpuno zatvoren položaj. Visok standard proizvodnje favorizuje udobnu upotrebu dugi niz godina.

 

 

Abeceda stila kupatila

 

Važno je zapamtiti da je kupatilo mesto koje treba koristiti za opuštanje. Dakle, ceo aranžman treba da bude promišljen i dosledan. Velike pločice koje imitiraju mermer ili beton savršeno će se uklopiti u Aruba set. Tu je i klasična tuš kabina umesto standardne kade, što omogućava brzo tuširanje tokom dana. Malo kupatilo mora biti kompaktno i praktično. Ovde svaki element treba da ima svoje mesto i ništa ne sme da bude slučajno.

Prilikom izbora keramike, vredi zapamtiti da su svetle boje saveznik malih enterijera. Mala, skučena kupatila su sobe koje zaista mogu biti udobne i praktične.

 

Za više inspiracije posetite www.emmezeta.rs i pretplatite se na naš newsletter!

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!